SSC Farul și-a prezentat încă patru achiziții! În lotul lui Petre Grigoraș sunt multe alte nume noi

SSC Farul s-a întors astăzi din cantonamentul din Antalya și a făcut oficiale încă patru transferuri perfectate în această iarnă. Echipa constănțeană care are ca obiectiv menținerea în Liga 2 a ajuns la șapte jucători prezentați, însă în lot are alte multe nume noi cu care s-a înțeles, însă întârzie să-i anunțe, cu toate că până la reluarea campionatului a mai rămas doar o săptămână.

Până acum, echipa constănțeană i-a prezentat oficial pe portarul Raul Avram (25 de ani, ex Dacia Unirea Brăila), fundașul Denis Ispas (25 de ani, ex Dunărea Călărași), mijlocașul Ștefan Pacionel (19 ani, ex FCSB 2), iar ultimii anunțați sunt portughezii Joao Diogo (fundaș) și Rafael Miranda (atacant), Mihai Șandru (fundaș) și Robert Neciu (fundaș). Ulterior, poza de prezentare a lui Miranda postată pe pagina de facebook a clubului constănțean a dispărut.

Joao Diogo (30 de ani) este un fundașul dreapta care era liber de contract din vara lui 2018, după ce și-a încheiat contractul cu Gaz Metan Mediaș. Fotbalistul cu patru prezențe în naționala U21 a Portugaliei a fost lansat de Maritimo, trecând pe la toate echipele de copii și juniori, dar și pe la prima echipă. Mai are în palmares o experiență la Belenenses SAD, un an și jumătate, iar în ianuarie anul trecut a ajuns la Mediaș.

Ricardo Rafael Costa Miranda are 23 de ani, este atacant sau aripă dreapta și până acum a evoluat doar în Portugalia. A crescut la Varzim și Rio Ave, iar la seniori a jucat pentru Pedras Rubras, Vilaverdense și Rio Ave. Acesta a fost folosit încă din primul minut al amicalului cu Rukh Brest, câștigat cu 2-1.

Mihai Șandru este un bucureștean de 21 de ani, mijlocaș, care în cariera sa a mai trecut pe la Viitorul, FC Argeș și Academica Clinceni. La aceasta din urmă a evoluat în 11 meciuri în prima parte a sezonului.

În fine, Robert Neciu (20 de ani) este un fundaș originar din Roșiorii de Vede care vine de la Viitorul Constanța, unde a jucat doar pentru juniori, iar la echipa de seniori a bifat două prezențe în Cupa României.

Pe lângă aceștia, Petre Grigoraș îi mai are în lot și pe Marius Antoche (ex Petrolul), Petro Celestino, Diogo Rosado, Demir Arif (Konyaspor 2), Cătălin Doman (ex ACS Poli), Adrian Juncu (U Craiova), Tudor Moldovan (FCSB II), Gabriel Frunză (Portul Constanța) sau Namory Keita.

Totodată, Dinamo a anunțat oficial că l-a împrumutat pe fundașul central Marco Ehmann (18 ani) la SSC Farul, până la finalul acestui sezon, însă constănțenii n-au scos un cuvând până acum despre jucătorul care are selecții la naționala U19 a României.

Pe aceeași temă