Sportul Chiscani a ajuns la a șasea achiziție pentru a forța menținerea în Liga 3. Au adus mai mulți jucători care au evoluat la Dacia Unirea sau Oțelul

Sportul Chiscani a ajuns la a șasea achiziție pentru a forța menținerea în Liga 3.** Au adus mai mulți jucători care au evoluat la Dacia Unirea sau Oțelul

Sportul Chiscani, penultima clasată în Seria a 2-a a Ligii 3, continuă seria achizițiilor cu scopul de a se întări și de a se menține în acest eșalon fotbalistic. Miercuri, 10 ianuarie, gruparea brăileană și-a mai asigurat serviciile a patru jucători cu experiența cel puțin Ligii a 3-a. Pe lângă aceștia, gruparea condusă de Georgel Pascu este în tratative avansate cu încă trei jucători.

Doi dintre fotbaliștii care au semnat cu Sportul au evoluat în tur la Sporting Liești, este vorba despre atacantul format la Dacia Unirea, Marius Coman, și fundașul central, Gabriel Preda. Au mai semnat cu gruparea din Chiscani mijlocașul ofensiv, Marin Iordache, care evoluat ultima dată tot la Dacia Unirea, și Octavian Vârlan, care a jucat la Avântul Valea Mărului. De altfel, Vârlan cunoaște atmosfera de la Chiscani, deoarece a mai evoluat pentru această formație.

Cu puțin timp în urmă alți doi jucători cu experiența Ligii a 2-a, care în tur au evoluat ca titulari la Avântul Valea Mărului, au semnat cu gruparea condusă de Georgel Pascu. Este vorba despre mijlocașul central Cristian Căldăraru, jucător născut pe 20 aprilie 1989, care a mai evoluat la Oțelul Galați și Dunărea Galați, și despre atacantul Remus Ionuț Cristian, născut pe 5 iulie 1987, care a mai jucat în cariera sa la Politehnica Galați, Sportul Studențesc și Rocar.

„Am reușit deja să rezolvăm alte patru achiziții, sunt de asemenea jucători cu experiență care alături de ceilalți doi, mă refer la Căldăraru și Cristian, să ne poată ajuta să ne menținem în Liga a 3-a. Suntem în tratative avansate cu încă trei jucători, sper să finalizăm și aceste transferuri și în felul acesta să definitivăm lotul care va merge în cantonamentul montan”, a declarat, pentru Obiectiv Vocea Brăilei, Georgel Pascu, președintele clubului Sportul Chiscani.

Echipa brăileană Sportul Chiscani a încheiat turul Ligii 3 pe locul 13 din 14 în Seria a 2-a, cu doar 4 puncte acumulate. În 13 meciuri a înregistrat o singură victorie și un singur egal, deci are și 11 înfrângeri, iar golaverajul este unul dezastruos: 7-59. Pentru a se salva de la retrogradare, Sportul ar trebui să urce cel puțin un loc în clasament, deci să o depășească pe Agricola Borcea, echipă care are până acum 8 puncte acumulate.

Articol scris de Costel FILIP
Foto: Sorin PANĂ‚ (fb Sportul Ilustrat)

Pe aceeași temă