Sporting a dat start pregătirii! Goian a fost prezent la reunire

11 Jul. 2012, 16:21 Bursa transferurilor

Sporting Suceava s-a reunit luni, pe stadionul „Areni”, in vederea inceperii pregatirilor pentru noua editie de campionat. Programul echipei in perioada precompetitionala va fi stabilit marti, atunci cand se va hotarî si obiectivul echipei in urmatorul sezon.

La primul antrenament al „alb-verzilor” din aceasta vara, sub comanda lui Claudiu Sevaciuc si Bogdan Grosu s-au prezentat majoritatea jucatorilor cu care Sporting a incheiat ultimul campionat. Au absentat motivat doar Turita, Andronic si Prichici.

„Marti vom avea o discutie cu conducerea administrativa si atunci vom sti care este obiectivul echipei si in functie de acesta se va hotari conducerea tehnica, lotul si noua directie in care o va lua Sportingul. In vacanta noi, cei din conducerea tehnica, ne-am intalnit de cateva ori si am incercat sa schitam o lista de jucatori care ne-ar fi utili. Totusi, pana nu stim cum vrea sa abordeze clubul noul campionat nu putem sa facem nici un pas. Asteptam sedinta conducerii pentru a porni la treaba cu lucruri concrete. In mod normal, cantonamentul trebuie programat la o saptamana – o saptamana si jumatate de la reunirea lotului. Cu siguranta va fi un stagiu centralizat de pregatire. Daca se va merge pe un obiectiv mai indraznet vom dori un altfel de cantonament, in care sa lucram la omogenitate, iar daca ne vom baza pe tineri vom insista pe partea de pregatire fizica”, a declarat antrenorul Claudiu Sevaciuc.

Goian, prezent la reunire

Alaturi de componentii clubului Sporting, la antrenamentul de luni a participat si internationalul Dorin Goian. Acesta își petrece ultimele zile de vacanță în Suceava. Până să se clarifice situația la Glasgow Rangers, fundașul echipei naționale de fotbal a României se antrenează împreună cu divizionara a treia Sporting.

Goian a fost prezent luni la reunirea echipei Sporting Suceava și s-a pregătit alături de „alb-verzi” sub comanda lui Claudiu Sevaciuc.

„Trebuie să mai fac din când în când câte o alergare și, decât să alerg singur de nebun în jurul terenului, mai bine alerg cu grupul. Este mai ușor, plus că după aia facem și o miuță”, a spus fundașul sucevean.

În ciuda problemelor cu care se confruntă Glasgow Rangers, „Goe” și-ar dori să continue în Scoția.

„În proportie foarte mare, echipa va rămâne în Liga a II-a. Sâmbătă voi pleca la Glasgow și voi începe programul de pregătire. Îmi place în Scoția, te simți fotbalist acolo, joci cu stadionul plin și lumea te respectă. Atunci când ești respectat și lumea încearcă să te facă să te simți bine nu văd nici un motiv pentru care ai vrea să pleci în altă parte”, a mărturisit fundașul Naționalei.

Dorin Goian a ajuns vara trecută la Glasgow Rangers, când a semnat un contract pe trei ani. La începutul lui 2012 vicecampioana Scoției a intrat în faliment, este exclusă din prima ligă și deocamdată nu se știe în ce eșalon va juca. „Goe” nu duce, însă, lipsă de oferte, fiind dorit de echipe din Germania, Spania, Grecia și Turcia.

Sursa: Gazeta de Suceava

11 Jul. 2012, 16:21 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă