Șoimii testează portarul campioanei Aradului. Rus ar putea reveni în Liga 2 după șapte ani

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 04 Jul. 2015, 17:21 Actualizat: 04 Jul. 2015, 17:22 Bursa transferurilor
Șoimii testează portarul campioanei Aradului.  Rus ar putea reveni în Liga 2 după șapte ani

Omul care a ținut-o pe Progresul Pecica, campioana Ligii a IV-a Arad, în joc până în manșa secundă a barajului de promovare în Liga a 3-a cu Performanța Ighiu ar putea face un salt de două eșaloane în această vară. Portarul Marius Rus a demarat pregătirile cu Șoimii Pâncota, sub comanda lui Dan Țapoș, care a acceptat să facă o muncă de evaluare a goal-keeperilor la solicitarea lui Ionuț Popa. Se știe că responsabil cu pregătirea portarilor în Podgorie rămâne Cristian Irimia, care, însă, își va începe treaba de luni, odată cu ceilalți componenți ai lotului cu care conducerea clubului a bătut palma.

Revenind la Rus, acesta ar putea juca din nou pe scena eșalonului secund după șapte ani, când a îmbrăcat tricoul celor de la Minerul Lupeni. Fotbalistul de 26 de ani mai este sub contract cu Pecica până în vara anului viitor, însă dacă Ionuț Popa își dă acordul pentru transfer, șefii Progresului nu se vor opune.

„Sigur, e un jucător important pentru noi, dar i-am promis că o să-l lăsăm să plece dacă are șansa să joace mai sus”, a confirmat Dorel Găvruță, președintele „galben-albaștrilor” din Liga a IV-a.

În aceste zile, pâncotanii îi mai testează și pe tinerii Radu și Ciui, dar și pe fostul bihorean, Sălăjan.

Sursa: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 04 Jul. 2015, 17:21 Actualizat: 04 Jul. 2015, 17:22 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă