Situwe, la Sebiș!

22 Feb. 2012, 21:16 Bursa transferurilor
Situwe,** la Sebiș!

Naționalul a reușit un transfer sonor în ultima zi de transferuri: gruparea prezidată de Gheorghe Feieș l-a convins să devină sebișean, pentru un an și jumătate, pe experimentatul fundaș timișean Cristian Situwe! Apărătorul obișnuit cu axul central are experiența ligii secunde cu Fortuna Covaci, iar în turul campionatului a jucat pentru Nova Mama Mia Becicherecul Mic.

Situwe e ultimul sosit în această iarnă pe malul Crișului Alb, campania de transferuri incluzând atât fotbaliști experimentați, ca devenii Sătmar și Dîrvaru ori Marian Nicolau, dar și tineri de perspectiva ca Birău, Man, Floarea sau Neacșu. „Pe Situwe îl cunosc bine, e un apărător puternic, rămâne să se integreze în echipă în perioada următoare. Eram în discuții de mai multă vreme”, a mărturisit antrenorul Lucian Tetileanu.

Schimbul de linii de la Sebiș îl determină pe tehnician să se declare încrezător în retur. „Încercam să îmbinăm experiența unora cu tinerețea celorlalți. Avem un lot echilibrat, urmează să ne organizăm jocul până la începerea campionatului. Fiecare va trebui să-și respecte sarcinile și conceptul de joc, iar achiziițile sunt așteptate să dea un plus”, a punctat Tetileanu.

În altă ordine de idei, antrenorul Naționalului spune că se lasă prea dus de val după ce FRF a anunțat că vor retrograda doar trei echipe din liga a treia: „Din punctul meu de vedere, nu se schimbă nimic datele problemei. Obiectivul nostru e oricum altul, să avem un joc organizat. Față de ce se știa, două echipe scapă, dar toate cele care luptă pentru menținere vor avea un plus de motivație. Conducerea s-a achitat, urmează ca echipa să răspundă și sunt convins că o va face cu aceeași conectare pe care au avut-o și conducătorii noștri”.

Miercuri dimineață, Sebișul ar fi trebuit să joace la Călan cu FC Hunedoara. Ajunși la destinație, arădenii au considerat că terenul plin de apă e mult prea periculos pentru fotbal și au făcut cale întoarsă, antrenându-se la Sebiș. Sâmbătă e programat un amical la Chișineu Criș, cu Crișul.

Sursa: Sport Arad

22 Feb. 2012, 21:16 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă