Seydou Kone revine la Botoșani

26 Jun. 2009, 15:39 Bursa transferurilor
Seydou Kone** revine la Botoșani

Ștefan Stoica, antrenorul principal al echipei Internațional Curtea de Argeș, formație ce a promovat în prima ligă a țării, a renunțat la 11 dintre jucătorii cu care a reușit această performanță, printre care și africanul Seydou Kone.
 

 

Împrumutat la începutul returului ediției de campionat recent încheiate la Internațional, piteștenii având prima opțiune la un transfer definitiv, Kone ar urma să revină la FC Botoșani și să evolueze din nou pentru gruparea locală. Acționarii grupării nu au reușit, însă, să-l găsească pe atacantul african, după ce acesta, nemulțumit de felul în care a fost tratat în acest retur în vestiarul celor de la Pitești, a dat bir cu fugiții, plecând în Coasta de Fildeș.
 

 

"L-am tot căutat, l-am întrebat și pe impresar, însă Kone nu este de găsit. Normal el este jucătorul nostru și dacă nu se va prezenta la reunirea lotului, care va avea loc pe 6 iulie, vom cere suspendarea sa pe perioadă nedeterminată", a declarat Cornel Șfaițer, vicepreședintele Consiliului de Administrație al FC Botoșani.
 

 

Acesta a afirmat că nu doar FC Botoșani a avut de pierdut de pe urma comportamentului lui Kone, ci chiar și africanul. "Și noi am pierdut mulți bani, dar și el. Pentru noi este greu pentru că ne bazam pe acei bani și am primit asigurări că oamenii de la Pitești sunt mulțumiți de el, însă nu știu ce a fost în capul lui. El nu are dreptul să se ducă să joace la niciun club din lume fără acceptul nostru. La ce a făcut și la cum e la ei (n.r. Africa), nu exclud chiar varianta să joace pe «fals», adică pe un alt nume. La ce te mai poți aștepta din partea lui Kone?", a adăugat Șfaițer.
 

 

În momentul în care au fost de acord cu cedarea lui Kone, oficialii celor două cluburi au căzut de acord asupra sumei de 100.000 de euro pentru un transfer definitiv, bani ce urmau să fie virați în cursul acestei luni.
 

 

Sursă: sport.botosani.ro
 

26 Jun. 2009, 15:39 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă