Sergiu Buș a refuzat oferta celor de la FC Botoșani!

Sergiu Buș a refuzat** oferta celor de la FC Botoșani!

Negocierile dintre FC Botoșani și atacantul echipei CFR Cluj, Sergiu Buș, s-au încheiat. Jucătorul formației campioane a refuzat oferta grupării botoșănene pe motiv că își dorește să joace la un club din liga I.

Oficialii clubului FC Botoșani s-au înțeles inițial cu reprezentanții formației CFR Cluj care și-au dat acceptul pentru împrumutul lui Sergiu Buș. Problema este că jucătorul nu a acceptat oferta și astfel împrumutul nu s-a mai realizat.

Cornel Șfaițer, președintele clubului FC Botoșani susține că până pe data de 11februarie când echipa va pleca în cantonament la Câmpulung, va aduce un atacant de liga I.

„Am discutat cu Sergiu Buș dar din păcate nu va veni la Botoșani. Așteaptă oferte de la echipe de liga I. Am avut discuții și cu Hadnagy, și cu alți jucători. Le-am explicat ce este Botoșaniul la ora actuală, ce obiectiv avem. Eu sper ca până pe 11 februarie când vom pleca în cantonament să avem lotul definitivat. Mai dorim doar un atacant. Suntem în discuții cu unii jucători dar nu mai dau nume pentru că până acum nu s-au concretizat transferurile dorite de noi. Încercăm să aducem un jucător tot de liga I și care să fie peste ceea ce avem noi acum”, a spus Cornel Șfaițer pentru Bt online.

Până acum, FC Botoșani a ratat două transferuri importante. Este vorba de Attila Hadnagy de la FC Brașov și Sergiu Buș de la CFR Cluj.

Pe aceeași temă