Sergiu Arnăutu, primul transfer al Unirii Slobozia

Sergiu Arnăutu,** primul transfer al Unirii Slobozia

Unirea Slobozia continuă perioada de pregătire, iar în weekendul trecut, sâmbătă, elevii lui Adrian Mihalcea au disputat primul amical în formulă completă din această vară cu Înainte Modelu, chiar pe terenul proaspetei promovate în Liga a III-a. Rezultatul final al disputei cu echipa călărășeană a fost 1-1, golul Sloboziei fiind semnat de Marius Jianu.

Adrian Mihalcea a folosit distribuții diferite în cele două reprize astfel: Oprea – Stan, Hristian, Tudorache, Toma – Macare, Alexe – Drăguț, Bolat, Șolcănea – Arnăutu (prima repriză); Dobre (Măstăcan) – Topală, Soare, Lazăr, Florea – Ivașcă, Coconașu – Ibrian, Jianu (Mușat), Patrianca – D. Gheorghe.

După cum observați, la Unirea a apărut primul nume nou. Soluția pentru primenirea atacului este Sergiu Arnăutu. În vârstă de 24 de ani, Arnăutu este deja fotbalist cu acte în regulă al Sloboziei. În prealabil, a mai jucat la CS Drobeta Turnu-Severin, Damila Măciuca, CSM Râmnicu Vâlcea și FC Tiraspol. Are 8 meciuri jucate în Liga 1, toate pentru Turnu-Severin și un gol marcat lui Marion Felgueira de la CFR Cluj.

Pe lângă Sergiu Arnăutu, la Unirea va mai sosi un atacant în zilele următoare. La jocul cu Modelul au fost folosiți și patru tineri din pepiniera proprie. Cel mai mult a impresionat Ionel Alexe, mijlocaș de 18 ani care, dacă va repeta evoluțiile bune, are mari șanse chiar la un post de titular în stagiunea următoare.

Altfel, tânărul fundaș-stânga Laurențiu Pârvu va juca în sezonul viitor la Dunărea Călărași, iar Antonio Antoniev va fi împrumutat la Înainte Modelu.

Amical cu Viitorul pe 16 august

Unirea Slobozia mai are parafate până la debutul campionatului încă 6 amicale. Astfel, pe 26 iulie 2014, ora 10,30, joacă tot cu Modelul, dar de data aceasta pe propriul teren. În cantonamentul de la Predeal, trupa lui Mihalcea va disputa două jocuri: pe 2 august 2014 cu Afumați, iar pe 5 august 2014 cu Mioveni. Pe 13 august 2014 la Slobozia vine Dinamo II, iar pe 16 august 2014, tot pe «1 Mai», se va juca amicalul-vedetă al verii cu Viitorul lui Gheorghe Hagi. Pe 20 august 2014, Unirea va întâlni Dunărea Călărași.

Sursa: Independent online

Pe aceeași temă