Sepsi, în pericol să rateze transferul la Dinamo Kiev

11 Feb. 2012, 15:32 Bursa transferurilor
Sepsi,** în pericol să rateze transferul la Dinamo Kiev

Laszlo Sepsi (foto, 24 de ani), fostul fundaș al Timișoarei, a plecat la începutul acestei săptămâni în Ucraina, unde urma să dea probe de joc la Dinamo Kiev. Situația jucătorului român care le-a refuzat pe Steaua și Dinamo în această iarnă s-a complicat însă.

Sepsi ar fi trebuit să fie testat în câteva partide amicale, însă staff-ul tehnic al celor de la Dinamo Kiev a considerat că acesta nu este pus la punct cu pregătirea fizică. Astfel, românul nu a fost folosit niciun minut de gruparea ucraineană și urmează un program de pregătire separat de restul echipei.

În acest moment șansele ca Sepsi să rămână la Kiev sunt mai mici de 50%. Dacă se va pune repede la punct cu pregătirea și îi va impresiona pe oficialii lui Dinamo Kiev, sepsi va parafa o înțelegere pe 3 ani. El ar putea fi al patrulea fotbalist român care va îmbrăca tricoul alb-albastru, după Tibi Ghioane, Florin Cernat și Cristi Irimia.

Sepsi a fost declarat liber de contract după ce și-a depus memoriu la TAS, pentru că nu și-a primit salariul mai mult de trei luni de zile. El a plecat cu scandal de la Timișoara după ce s-a certat cu Marian Iancu din cauza faptului că nu a acceptat continue la Poli și să ajute echipa să promoveze în Liga I.

11 Feb. 2012, 15:32 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă