Sepsi, Hora și Voiculeț merg în „B” să-l ajute pe Sabău

Sepsi, Hora și Voiculeț** merg în

ASA Târgu Mureș e aproape să împrumute trei jucători de la CFR, după ce Sepsi (foto sus), Hora și Voiculeț și-au dat acordul să joace în Liga a II-a până la vară și să-l ajute pe Ioan Ovidiu Sabău să promoveze.

„Ei au deocamdată niște lucruri de clarificat cu CFR-ul. Trebuie să-și rezolve problemele acolo și sper ca luni să avem acordul de transfer. Luni așteptăm și răspunsul final de la N”Doye”, a spus Daniel Stanciu, managerul ASA-ului.

CFR plătește „grosul”

Problema este legată de salariile celor trei, care se apropie de 40.000 de euro lunar. Se pare că doar leafa lui Sepsi este de 20.000 de euro pe lună, iar mureșenii spun că nu-și permit să achite nici măcar 50 la sută din salarii, în condițiile în care salariul mediu al unui jucător de la ASA este sub 2.000 de euro.

Cum să plătim noi jumătate din salariul lui Sepsi, de exemplu? Noi suntem dispuși să achităm un procent foarte mic și să le promitem doar prime de promovare. Nici în Liga I nu sunt multe echipe care ar putea plăti jumătate din aceste contracte, a spus Stanciu.

Astfel, dacă cei trei nu vor ajunge la un consens cu CFR-ul privind diminuarea salariilor, clujenii vor plăti lunar pentru 3 jucători care nu joacă la echipa lui Miriuță, cam cât plătește campioana Steaua pentru 3 titulari.

„Luni achităm salariile”

O altă problemă cu care se confruntă mureșenii este legată de întârzierile salariale. Jucătorii din lotul ASA-ului au de primit încă banii pentru lunile noiembrie și decembrie. Avem două luni de întârziere, dar luni voi avea banii în cont și îi voi da la jucători. Nu se pune problema să ajungem cu 3 luni de întârziere. Vreau ca până la reluarea campionatului să fim pe „zero” cu datoriile„, a spus Daniel Stanciu.

Articol scris de Vlad MĂ‚CICĂ‚ȘAN
Foto Raul ȘTEF (Mediafax)

Pe aceeași temă