Se întoarce „lotul Chiajna”?

28 Jun. 2012, 09:29 Bursa transferurilor
Se întoarce**
Dacă Marian Iancu se hotărăște să sprijine startul noii societăți pe care va evolua Poli, la echipă sunt șanse să se întoarcă o parte din jucătorii care au părăsit deocamdată Timișoara. Cei șase jucători care se pregătesc cu Chiajna sunt în prim plan deoarece s-a spus că aceștia nu și-au finalizat transferurile la noua echipă.

„Vom încerca să aducem cât mai mulți dintre jucătorii crescuți la noi, formați la noi, care au avut o prestație excelentă în Liga a II-a. Desigur unii dintre ei vor avea contracte parafate și nu se va putea face nimic cu ei. Trebuie rezolvată problema cât mai repede”, a declarat primarul Nicolae Robu după întâlnirea de la COȘ.

Marian Iancu, care ar urma să cedeze și palmaresul noii societăți, susținea că fotbaliștii actualei Poli nu aveau actele finalizate cu Chiajna și lăsa să se înțeleagă că aceștia pot fi readuși la Timișoara. Lepmets, Belu, Ilie, Popovici, Rocha și Cârstea au evoluat deja în primele amicale pentru ilfoveni. Nu sunt excluși din discuție nici ceilalți fotbaliști plecați deocamdată doar în probe la alte echipe.

Articol scris de Cornel BIHOLARI
Foto: BanatSport

28 Jun. 2012, 09:29 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă