Scutaru și Axente semnează săptămâna viitoare

24 May. 2012, 10:44 Bursa transferurilor
Scutaru și Axente semnează** săptămâna viitoare

Dinamo va începe campania de transferuri pentru sezonul viitor prin achiziționarea timișorenilor Cristian Scutaru și Mircea Axente, ambii în vârstă de 25 de ani. Dacă mutările se vor concretiza, cei doi se vor alătura în „Ștefan cel Mare” altor trei ex-timișoreni, Luchin, Curtean și Tameș.

Faptul că Poli Timișoara nu are drept de promovare în prima ligă i-a făcut pe dinamoviști să-și frece palmele și să încerce înregimentarea a doi oameni de bază de la echipa din vestul țării. Astfel, Scutaru și Axente au semnat precontracte încă de marți. Atunci, cei doi jucători au fost la București și s-au pus de acord cu un reprezentat al lui Dinamo. Foarte probabil, cei doi vor parafa săptămâna viitoare și contractele cu echipa din „Ștefan cel Mare”.

Și Copos îl vrea pe Scutaru

Există însă și un impediment în realizarea mutării, deoarece și George Copos, patronul Rapidului, îi tatonează pe bănățeni în vederea achiziționării lui Scutaru. Omul de afaceri a negociat în mai multe rânduri cu Marian Iancu, este de acord cu pretențiile finanțatorului Timișoarei, care dorește ca fundașul să fie deținut în coproprietate, dar se izbește de refuzul fotbalistului, acesta dorind să se transfere la Dinamo.

Am primit acordul domnului Iancu și am tratat cu Dinamo. Urmează redactarea actelor. Cei doi vor semna contracte pe patru ani, fiecare
Florin Iacob, impresar

Articol scris de Nicu Bădescu și Radu Faur

24 May. 2012, 10:44 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă