Schimbări majore în lotul Metalului. 14 jucători noi au semnat cu reșițenii și transferurile nu s-au încheiat

Schimbări majore în lotul Metalului.** 14 jucători noi au semnat cu reșițenii și transferurile nu s-au încheiat

Sigură pe prezența în play-out după desființările echipelor FC Caransebeș și FC Bihor Oradea, Metalul Reșița face schimbări majore în lot în această iarnă. Gruparea bănățeană va aborda partea a doua a sezonului cu o serie de jucători noi. În această săptămână, conducătorii clubului din Valea Domanului au tras concluzii în privința fotbaliștilor pe care i-au avut în probe în ultima perioadă și au ajuns la un acord cu 14 dintre ei. Seniorii pe care rosso-nerii s-au bazat până acum în campionat li s-a dat drumul, mai puțin lui Florin Anițoiu, care mai are contract până în vara lui 2017 și care se pregătește singur acasă, la Timișoara.

Metalul Reșița a încheiat astăzi, la prânz, cantonamentul efectuat la stadionul „Mircea Chivu”, iar majoritatea jucătorilor care au venit în această iarnă în Valea Domanului au semnat contractele cu echipa lui Cătălin Rufă, anunță Express de Banat. Rosso-neri au primit liber până luni după-amiază.

Iată numele fotbaliștilor care au semnat în această săptămână contracte cu Metalul Reșița: Ivan Knezevic (născut în 1990) și Ivan Lucic (1996) – ambii portari; Codruț Andrei Anghel (1994), Robert Mugurel Chira (1994), Iulian Alexandru Vlad (1996), Darius Buzdugan (1995), Bogdan Pitulice (1995), Alex Maria (1997), Ionuț Crăciun (1995), Denis Ștefan Botezatu (1994), Alexandru Costea (1995), Lorand Sandor Kiss (1996), Zoran Kopre (1990) și Nickolai Vitorovic (1990) – jucători de câmp.

„Am încercat să creez un colectiv unit, să ne respectăm între noi. Nu e ușor, dar sper să facem o figură frumoasă în Liga a 2-a. Mai avem trei jucători în probe, vom lua săptămâna viitoare o decizie în privința lor. De asemenea, ne vom baza în continuare și pe cei mai în formă dintre Juniorii A, ei sunt în permanență în atenția noastră. Veți mai auzi de nume ca George Ponoran, Adrian Holovcici, Bogdan Ciule, Alexandru David și alți colegi de-ai lor”, a spus, pentru Express de Banat, antrenorul Carol Gurgu.

În această iarnă, Metalul Reșița este neînvinsă în meciurile amicale, ba chiar nu a încasat niciun gol în cele cinci jocuri disputate până acum (1-0 cu CS Ineu, 2-0 cu Minerul Anina, 4-0 cu AS Oravița, 1-0 cu CSM Lugoj și 3-0 cu Progresul Gătaia). Ultimul test al echipei lui Gurgu dinaintea reluării campionatului va avea loc sâmbăta viitoare, în Valea Domanului, cu Mama Mia Becicherecu Mic.

Foto: Marian CĂ‚RĂ‚VAN

Pe aceeași temă