Șapte jucători au semnat sau și-au prelungit contractele cu „viperele albastre”

Managerul clubului CSM Râmnicu Vâlcea, Lucian Munteanu, a fost astăzi, 24 iulie, în Zăvoi, pentru a parafa primele contracte din această vară. Au semnat angajamente cu echipa vâlceană patru jucători noi, Octavian Vasile (Reșița), Călin Fildan (Bihor), Claudiu Ștefan (Podari) și Dragoș Geantă (Academica). În plus, și-au prelungit acordurile scadente, Bogdan Geantă, Dragoș Firțulescu și Marius Staicu.

Vasile a fost zilele trecute la Voluntari, acolo unde spera să prindă un contract la Liga 1. Mutarea nu s-a concretizat însă, iar mijlocașul dreapta a revenit la Vâlcea. „Unul din motivele care m-au determinat să semnez pentru CSM Râmnicu Vâlcea este că voi evolua, din nou, pentru echipa la care am mai jucat și acum doi ani și unde m-am simțit foarte bine. În plus, am promis că dacă e să nu găsesc un angajament în Liga 1 sau eventual în străinătate, mă voi întoarce acasă. Pentru mine această revenire înseamnă o mare bucurie, mai sunt la echipă și colegi alături de care am jucat, unii pe care îi cunosc foarte bine și, de asemenea, antrenorul pe care l-am mai avut și la Vâlcea și la Reșița. Cred că o să formăm o echipă bună. Putem să ajungem în prima parte a clasamentului. Totul depinde de noi toți cei care suntem la CSM Râmnicu Vâlcea, de la doamnele de la bucătărie, de la cele care se ocupă de camerele de la minihotel aranjează camerele, de la galerie și până la noi, cei din teren. Eu promit că voi face tot posibilul să dau totul pe teren și să ajut mult echipa” a declarat Vasile pentru siteul clubului.

Firțulescu: „Așa cum și conducerea clubului a fost corectă cu mine, așa și eu mă țin de promisiune!”

Dragoș Firțulescu a fost, timp de o săptămână, la o echipă de ligă inferioară din Anglia, dar a prelungit contractul cu CSM. Craioveanul a anunțat acest lucru pe contul său de facebook. „Azi am semnat un nou contract cu CSM Râmnicu Vâlcea! Așa cum și conducerea clubului a fost corectă cu mine, așa și eu mă țin de promisiune! Totodată, cel mai mult a contat grupul format în ultimele șase luni, cât și stafful tehnic cu care cred eu că vom reuși să facem o figură frumoasă în startul campionatului, cât și pe timpul acestuia! Sunt bucuros și mândru că fac parte din acest grup minunat și sper ca, prin muncă, sacrificii și devotament, vom obține victorii frumoase pentru acest oraș și pentru suporterii care vin la stadion! Mulțumesc încă o dată pentru acest contract, dar le mulțumesc și celorlalte echipe care m-au sunat și mi-au oferit alte variante”, a scris Firțulescu.

În zilele următoare, va semna cu CSM și atacantul Andrei Ludușan, venit de la FC Bihor, în timp ce Andrei Neagoe va iscăli și el prelungirea acordului.

Echipa pregătită de Alexandru Pelici va disputa primul amical miercuri, contra formației de Liga a IV-a, Flacăra Horezu.

Articol scris de Adi Georgescu

Pe aceeași temă