Roiu de la Hunedoara!

Roiu de la Hunedoara!

La începutul săptămânii FC Hunedoara a urcat în cantonamentul centralizat de la Geoagiu Băi însă între cei cei 27 de jucători din lot nu a fost inclus și fundașul de 24  de ani Bogdan Roiu (foto în stânga). Antrenorul principal al Hunedoarei, Constantin Olariu spune că Roiu a fost cel care a cerut să fie lăsat să plece încă de anul trecut deși mai avea contract cu FC Hunedoara până la finalul actualului sezon.

„Roiu a avut evoluții oscilante în tur iar la finalul anului și-a exprimat intenția de a pleca de la Hunedoara iar clubul a fost de acord. L-am reîntâlnit la reunire, dar între timp eu am găsit deja înlocuitori pe postul lui”, a explicat „principalul” Hunedoarei, Constantin Olariu. 

„Nu am primit nicio explicație din ce motiv s-a renunțat la mine. Îmi pare rău că nu m-au lăsat să plec la finalul anului când le-am cerut actele. Asta este, oricum la Hunedoara nu voi mai juca decât pentru Corvinul 1921″, a spus și Roiu.

Bogdan Roiu este al doilea jucător de care se desparte FC Hunedoara în pauza de iarnă după Răzvan Petcu.

Victorie în primul amical

Înainte de plecarea în cantonament, FC Hunedoara (locul 3, Liga a III-a, Seria a IV-a) a învins într-un joc amical, cu 2-0, pe conjudețeana Aurul Certej (locul 4 în LIV Hunedoara). Noua achiziție a „negru-albaștrilor” Elvis Dîrvaru a marcat ambele goluri pentru FC Hunedoara care a evoluat în formula: Dragotă – Vîrtan, Bratima, Dosan, Ecobici – Șoit, Munteanu – Blaga, Zdrîncu, Drăgan – Dîrvaru.

Tot cu un joc test vor încheia hunedorenii și cantonamentul de la Geoagiu, chiar în compania formației din localitate Gloria (LIVHD).

Articol și foto de Sami Tamaș

Pe aceeași temă