Răzvan Neagu vine la Botoșani să ajute la promovare! Popovici: „Îl cunosc foarte bine”

Răzvan Neagu vine la Botoșani să ajute la promovare!** Popovici:

După ce și-a asigurat serviciile goalkeeperului Vlad Dani (sub 21), care ultima oară a evoluat pentru Voința Sibiu, gruparea locală a reușit să-l transfere pe atacantul Răzvan Neagu. În vârstă de 25 de ani, jucătorul a fost transferat din postura de jucător liber de contract, după ce s-a despărțit de gruparea de primă ligă, CS Turnu Severin.

„Ne-am înțeles cu Neagu. Este un atacant central pe care îl cunosc foarte bine, care a evoluat în trecut și pentru FCM Bacău și la Vaslui și la Bistrița, deci este un jucător cu experiență la nivelul ligii I care ne poate ajuta în încercarea de a ne îndeplini obiectivul, respectiv promovarea în prima ligă”, a declarat antrenorul Cristian Popovici.

Se reunesc pe 21 ianuarie

În altă ordine de idei, conducerea tehnică a FC Botoșani a stabilit  ca jucătorii își vor relua pregătirile pentru returul acestei ediții a seriei I abia pe 21 ianuarie. Fotbaliștii vor reveni din vacanță in dimineata zilei de 21 ianuarie, iar până în prima parte a lunii februarie, când gruparea va pleca în cantonament, se vor pregăti la Botoșani.

„Ne vom vedea pe 21 ianuarie la ora 11:00 la stadion, când va avea loc și primul antrenament. De pe 21 și până pe 16 martie, când avem primul meci din retur sunt nouă săptămâni de pregătire. Eu îmi doresc ca în cantonament să mergem în jurul datei de 11 februarie. Probabil că acest cantonament îl vom face la Câmpulung Moldovenesc”, a mai spus Popovici

Sursa: MonitorulBT

Pe aceeași temă