Răuță, onorat de interesul Stelei pentru el: „Sper să fie de bine și să se con­cretizeze a­cest transfer”

Răuță, onorat de interesul Stelei pentru el:**

Săptămâna trecută, președintele echipei CS Mioveni, Dumitru Olteanu, vorbea despre interesul pentru Alexandru Răuță a trei formații din Liga 1. În declarația oficialului grupării argeșene Steaua, Astra și Universitatea Cluj erau enumerate ca posibile destinații pentru mijlocașul lui Claudiu Niculescu, însă tot conducătorul Mioveniului spunea că niciuna dintre ele n-a făcut încă vreo ofertă pentru a-l transfera.

La auzul acestei declarații, Răuță s-a simțit măgulit de interesul celor trei cluburi din Liga 1. Mijlocașul nu ar refuza niciodată un transfer la echipa din Ghencea. „Mă simt onorat să aflu că o a­semenea echipă se interesea­ză de mine. Până la urmă, Steaua este for­mația din fotbalul românesc cu cele mai mari rezultate. Vă dați seama că aș spu­ne da, însă, până la urmă, trebuie să ne înțelegem cumva. Eu sper să fie de bine și să se con­cretizeze a­cest transfer. Anul 2014 nu a fost prea bun pentru mine, pentru că am ratat calificarea în semi­­fi­na­le­­le Cupei României și pentru că am irosit șansa de a termina turul de campionat pe locul doi, după înfrângerea de la Satu Mare. A­cum, am făcut pe Moș Crăciun, chiar dacă el a fost mai sărac cu mine”, a spus mijlocașul Mioveniului.

„La nivel de discuții și interes, pot să spun că Steaua, Astra și Universitatea Cluj și-au manifestat interesul pentru el. Numai că până acum nu am primit pe adresa clubului vreo ofertă în acest sens. Eu zic că este foarte posibil ca în perioada următoare să primim o ofertă pentru jucătorul nostru”, a fost declarația lui Dumitru Olteanu.

Pe aceeași temă