Rapid transferă definitiv de la Dinamo! Mutarea anunțată de giuleșteni. „Simt că se creează o echipă mare”

Marius ANGHEL 21 Feb. 2019, 18:57 Bursa transferurilor

Rapid transferă pe bandă rulantă. Giuleștenii au legitimat un nou tânăr de viitor, după ce zilele trecute l-au luat pe Ștefan Pănoiu (17 ani) și Antonio Sefer (18 ani). Echipa antrenată de Daniel Pancu l-a înregimentat pe Alin Demici (18 ani). Demici a fost împrumutat în primă fază de la Dinamo, iar acum s-a făcut transferul definitiv.

Rapidiștii au anunțat transferul printr-un comunicat oficial. Demici a semnat pe patru ani și jumătate cu giuleștenii. „Rapid își consolidează viitorul, nu numai prin transferuri noi, de mare perspectivă, dar și prin achiziționarea jucătorilor ce au confirmat în turul campionatului, dar care nu aparțineau Rapidului.
Alin Demici a fost împrumutat în vară de la Dinamo, iar astăzi a fost cumpărat definitiv de Rapid, semnând un contract valabil patru ani și jumătate.
Demici a fost surpriza plăcută a turului de campionat, fundașul stânga de numai 18 ani impunându-se în primul unsprezece al lui Daniel Pancu.
Cu 13 meciuri în campionat și trei în Cupa României, Demici este unul dintre jucătorii cu cele mai multe minute adunate în prima parte a sezonului.
Jucătorul ce va împlini 19 ani în luna aprilie a punctat o dată și în meciurile amicale din această iarnă, acesta reușind golul al treilea al partidei cu FC Carmen, încheiată cu victoria Rapidului (3-0).
Alin va avea o concurență puternică în returul sezonului, în această iarnă fiind achiziționat Cătălin Oanea, un fundaș stânga de 20 de ani, de la Sportul Snagov.”
, se arată în comunicatul postat pe site-ul oficial.

„În cele șapte luni de când sunt la Rapid am simțit cu adevărat ce înseamnă spiritul acestui club, sunt extrem de fericit că voi continua aici, pentru că simt că se creează o echipă mare, din care mă bucur să fac parte. Abia aștept să înceapă returul și să ne facem suporterii fericiți la finalul fiecărei săptămâni, iar în vară să ne bucurăm împreună de promovarea în Liga 2″, a spus Alin pentru fcrapid.ro, după semnarea noului contract.

În 2019, Rapid i-a mai achiziționat pe fundașii Cătălin Oanea (19 ani, ex Sportul Snagov), Robert Băjan (23 ani, ex Viitorul), Bogdan Manole (22 de ani, ex CS Afumați), Alexandru Catrici (17 ani, ex Nuova Mama Mia Becicherecu Mic), mijlocașii Alin Turbatu (19 ani, ex CSM Oltenița), Cătălin Hlistei (24  ani, ex Sportul Snagov), Fabio Andrei Trip (18 ani, ex LPS Banatul), Marian Drăghiceanu (19 ani, ex Dunărea Călărași), Ștefan Pănoiu (17 ani, ex SCM Râmnicu Vâlcea) și Antonio Sefer (18 ani, ex Groningen U19), dar și pe George Tudoran (23 ani, mijlocaș stânga), însă, în cazul acestuia, contractul va începe pe 1 iulie, când îi va expira cel cu Pandurii.

Nigerianul Ifeanyi David Onyeanula (18 ani, ex Golden Stars Football Academy), care fusese anunțat oficial ca transferat, nu a mai fost păstrat în lot după ce i s-au descoperit unele probleme medicale.

În primul meci oficial din 2019, Rapid joacă în deplasare la Progresul Spartac, weekendul viitor.

Marius ANGHEL 21 Feb. 2019, 18:57 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă