Rapid s-a întărit cu Homneac și Marinkovic

07 Aug. 2012, 13:28 Bursa transferurilor
Rapid s-a întărit** cu Homneac și Marinkovic

Rapid s-a înțeles cu FC Botoșani pentru împrumutul pe an al lui Tudor Homneac la gruparea suceveană și ca atare atacantul în vârstă de 25 de ani s-a antrenat ieri dimineață pentru prima dată alături de noii săi colegi.

Începând de astăzi, este așteptat să se alăture lotului pregătit de Ovidiu Murariu și Sascha Marinkovic, nimeni altul decât golgeterul Rapidului în precedenta ediție de campionat. Aflat sub contract cu gruparea Viitorul Constanța, atacantul în vârstă de 20 de ani a fost direcționat inițial în această vară către Callatis Mangalia, numai că oficialii de la Rapid i-au convins pe ultima sută de metri pe omologii lor de la Academia Gheorghe Hagi să-i prelungească cu încă un an șederea lui Marinkovic la Suceava.

Pe de altă parte, este foarte probabil ca trecerea fotbaliștilor Jan Turiță, Constantin Ferariu, Cornel Căinari și Alexandru Buziuc de la Sporting la Rapid să nu se mai realizeze, neînțelegerile pornind de la perioada de împrumut de 6 luni propusă de cei de la Sporting, care n-a fost deloc pe placul celor de la Rapid. „Dacă nu se poate, asta este. Eu mi i-am dorit pe jucători, aveam nevoie de ei, însă acum trebuie să ne reorientăm către alte piste”, a declarat antrenorul „ceferiștilor”, Ovidiu Murariu.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Foto: Eduard BLAGA

07 Aug. 2012, 13:28 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă