Rapid a rezolvat problema portarilor prin aducerea lui Zăvoi: „Un câștig pentru echipă”

Rapid a rezolvat problema portarilor prin aducerea lui Zăvoi:**

Odată cu aducerea lui Marius Zăvoi de la Voința Sibiu, sucevenii par să-și fi rezolvat cu brio problema portarilor, care devenise critică după despărțirea de Cătălin Pascal, produsă la finalul turului.

„Zăvoi va reprezenta în mod sigur un câștig pentru echipă. În cele două meciuri în care l-am utilizat până acum, a arătat siguranță, un joc bun de picior, dovedind că știe cum să-și dirijeze și coechipierii în momentele critice”,  a declarat tehnicianul Rapidului, Ovidiu Murariu.

Doboș îl va substitui pe Bălan pe flancul drept

Sucevenii speră că prin venirea băcăuanului Marius Doboș au soluționat și problemele apărute pe flancul drept al apărării după ce au aflat că experimentatul Daniel Bălan va fi nevoit să stea 4 meciuri pe bară, ca urmare a cartonașului roșu încasat în meciul cu CS Otopeni, din ultima etapă a turului.

„Chiar dacă în ultima vreme a evoluat la mijlocul terenului, cred că experiența lui Doboș îi va permite să se descurce cu brio și ca fundaș dreapta, mai ales că a jucat în această poziție cu ani în urmă, pe vremea când era legitimat la FC Vaslui”, a precizat Ovidiu Murariu.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
 

Pe aceeași temă