Rapid a legitimat șapte din cei opt jucători pe care i-a testat!

Rapid a legitimat șapte** din cei opt jucători pe care i-a testat!

Rapid CFR Suceava a legitimat ieri șapte din cei opt jucători ajunși pe Areni în această iarnă, este vorba de Marius Zăvoi (Voința Sibiu), Marius Doboș (FC Dorohoi), Flavius Chișu (Seso Câmpia Turzii), Marian Găldean (Unirea Alba Iulia), Mihai Petrescu (Unirea Alba Iulia), Maradona Chiriac (FC Botoșani) și Adrian Caragea (Kosarom Pașcani).

„În zilele viitoare îl vom transfera și pe fundașul central Ovidiu Morariu, acesta așteptând proxima ședință a Comisiei pentru Statutul Jucătorului pentru a fi declarat fotbalist liber de contract ca urmare a litigiului pe care-l are cu fosta sa formație, Chindia Târgoviște”, a declarat organizatorul de competiții al „ceferiștilor”, Neculai Grosu.

Căinari continuă cu Sporting

În condițiile în care negocierile cu concitadina Sporting pentru prelungirea împrumutului mijlocașului Cornel Căinari au eșuat, oficialii Rapidului sunt în căutarea altui fotbalist capabil să acopere acest post. „Am tot așteptat ca tratativele dintre cele două cluburi să se finalizeze într-un mod fericit pentru noi, dar din păcate nu a fost așa. Ne-am trezit că suntem descoperiți pe banda dreaptă cu doar câteva zile înainte de startul returului, așa că trebuie să ne reorientăm repede. Deja am demarat discuțiile cu un jucător care dispune de calitățile necesare ca să-l înlocuiască pe Căinari, însă trebuie să urgentăm aducerea lui, pentru că startul sezonului de primăvară bate la ușă”, a declarat antrenorul principal al Rapidului, Ovidiu Murariu.

Ceahlăul II și Petrotub, ultimii adversari din amicale

Până pe 9 martie, când se dă startul sezonului de primăvară în Liga a II-a, Rapidul mai are programate două meciuri de pregătire, ambele în deplasare. Astăzi, sucevenii au câștigat, scor 2-1, amicalul cu „satelitul” Ceahlăului Piatra Neamț, urmând ca vineri să evolueze în compania unei alte formații de Liga a III-a, Petrotub Roman. Ambele partide se vor disputa pe terenul sintetic din Piatra Neamț.

În prima etapă a returului, alb-vișiniii vor evolua pe terenul echipei Delta Tulcea, urmând ca în runda imediat următoare să primească pe Areni vizita rivalilor de la FC Botoșani.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
 

Pe aceeași temă