Foresta a oficializat încă patru transferuri și așteaptă legitimarea altor șapte stranieri. Una dintre achiziții a început sezonul la Snagov, acolo unde a și înscris

Foresta a oficializat încă patru transferuri și așteaptă legitimarea altor șapte stranieri.** Una dintre achiziții a început sezonul la Snagov, acolo unde a și înscris

După începutul ratat de campionat, Foresta începe să se pună ușor pe picioare odată cu preluarea clubului de noii investitori. Astfel, în cursul zilei de marți, nu mai puțin de patru jucători au devenit buni de joc pentru gruparea suceveană.

Belkacem Dali Amar este un atacant algerian în vârstă de 19 ani, care are cetățenie franceză. Acesta a evoluat în ultimele două sezoane în Hexagon, pentru formația FC Martigues, și se pregătește la Suceava de aproximativ două săptămâni. Moldoveanul Alexandru Belevschi evoluează pe postul de fundaș lateral stânga și se antrenează cu Foresta de câteva zile. Are vârsta de 22 de ani și ultimul club la care a fost legitimat este Milsami Orhei.

De asemenea, gruparea suceveană a oficializat și transferul mijlocașului congolez Allan Kimbaloula. În vârstă de 25 de ani, Kimbaloula și-a început senioratul la echipa a doua a celor de la OSC Lille, ajungând apoi în Estonia, la Nomme Kalju. La începutul acestui sezon Allan a ajuns în Liga a 2-a din România, adunând trei prezențe și un gol în tricoul formației Sportul Snagov.

Ultimul nou venit este o mai veche cunoștință a sucevenilor. Este vorba de mijlocașul Vasile Dănilă, care a petrecut ultimele două sezoane pe Areni. Acesta a venit sub formă de împrumut de la gruparea Juventus București, acolo unde s-a transferat astă vară.

Conducerea Forestei mai așteaptă de la FRF și validarea transferurilor altor jucători aflați deja sub conducerea antrenorilor Nuno Pedro, Khalil Chakroun și Bogdan Tudoreanu, este vorba de mijlocașul armean Edgar Movsesyan, stoperul ghanez Daniel Pappoe, fundașii moldoveni Niculae Milinceanu și Pavel Secrier și francezii Khalid Chalabi, Wilhem Renquin și Seven Cem. Dacă acest lucru se va produce în cursul acestei săptămâni, Foresta ar putea aborda cu o garnitură total schimbată întâlnirea de sâmbătă, de la Clinceni, contând pentru etapa a 7-a a ligii secunde.

După șase etape trecute din noul sezon al Ligii 2, Foresta Suceava are un singur punct acumulat și se află pe ultimul loc în clasament.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
 

Pe aceeași temă