Prunea trage de Avrămia și Herghelegiu!

Prunea** trage de Avrămia și Herghelegiu!

Președintele executiv Florin Prunea speră să revină în Copou înainte de reluarea antrenamentelor echipei, programată vineri, pentru a clarifica situația bugetului clubului până la vară.

Cu doar două zile înainte de startul pregătirilor pentru sezonul de primăvară, la echipa antrenată de Marius Lăcătuș există deja destule necunoscute, cel mai serios fiind puse sub semnul întrebării stagiile de pregătire ale iernii. Deocamdată se știe doar că jucătorii sunt așteptați vineri, la ora 10:30, la stadionul „Emil Alexandrescu”, pentru reluarea pregătirilor, singurele noutăți așteptate fiind sosirile fundașului dreapta brăilean Bosoi și a portarului italian Caparco, venit de la ASA Târgu Mureș, ambii semnând deja contracte cu gruparea ieșeană.

În rest nu există certitudini nici măcar în privința perioadei imediat următoare, cu atât mai puțin în vederea sezonului de primăvară, care pentru CSMS debutează cu două meciuri „de foc”, ambele programate în deplasare cu FC Clinceni și Unirea Slobozia, care vor contribui mai mult ca sigur la apropierea sau dimpotrivă!, la îndepărtarea echipei din Copou la sfârșitul sezonului regulat de obiectivul de promovare în Liga I.

Sigur este că jucătorii cu care se tratează trebuie să accepte politica de transferuri stabilită de club în vară, adică salarii până în 3.500-4.000 de euro, la care li se pot adăuga bonusuri de performanță. „Știm foarte bine pașii pe care îi avem de făcut, primul criteriu de achiziționare a fotbaliștilor fiind acela de a accepta să fie plătiți doar dacă se face cu adevărat performanță”, a reamintit ieri președintele executiv al CSMS, Florin Prunea.

Așa că misiunea fostului internațional de a face transferuri importante iarna aceasta se anunță dificilă, acesta părând mai degrabă convins că trebuie făcute eforturi pentru prelungirea angajamentelor internaționalilor de tineret Avrămia și Herghelegiu, chiar dacă aceștia au intrat deja în ultimele șase luni de contract și, implicit, pot semna contracte cu orice alt club.

„Jucătorii care ne-ar putea ajuta foarte sigur să ne atingem obiectivul preferă să rămână pe mai departe la Liga I, chiar dacă unii evoluează mai mult, iar alții mai puțin, dar încercăm să ne încadrăm în plafonul salarial impus de șefi”
Florin Prunea, președinte executiv CSMS Iași

Sursa: Evenimentul

Pe aceeași temă