Primele certitudini: CS Mioveni a perfectat șase transferuri

25 Jul. 2012, 13:13 Bursa transferurilor
Primele certitudini:** CS Mioveni a perfectat șase transferuri

CS Mioveni a transferat șase jucători în vederea noului sezon de Liga II, în care va debuta cu un handicap de 13 puncte, din cauză că nu a îndeplinit baremul de 25 de puncte în 2011/2012, transmite corespondentul Mediafax.

Dintre jucătorii pe care s-a bazat în Liga I, în lot au mai rămas doar șapte, printre care și vedetele Neaga și Mărgăritescu, însă în aceste zile galben-verzii au perfectat primele șase transferuri ale verii. Astfel conducătorii argeșeni s-au înțeles cu portarul Remus Dănălache (fost la Voința Sibiu), atacantul Lucian Răduță (fost la Rapid), fundașul Marius Pasăre și mijlocașul Ionuț Stancu (ambii veniți de la ALRO) care au semnat contracte pe câte doi ani. De asemenea, au mai fost transferați și George Cotigă și Andrei Panait de la FC Dani Coman, aceștia semnând însă pe câte trei ani.

„Am adus acești jucători și vom încerca să mai facem încă unul sau două transferuri. Avem nevoie de întăriri pentru următorul sezon care se anunță foarte greu. Obiectivul principal este salvarea de la retrogradare din cauza deficitului de puncte cu care pornim, însă vom încerca și o clasare în primele echipe”, a spus președintele Consiliului Director al CS Mioveni, Dumitru Olteanu.

Sursa: Mediafax

25 Jul. 2012, 13:13 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă