Prima achiziție a Clinceniului: un atacant din Liga 1. Poenaru: „E un număr 9 care ne-a lipsit în tur”

Prima achiziție a Clinceniului: un atacant din Liga 1.** Poenaru:

Academica Clinceni plusează în atac cu un jucător din Liga 1. Prima achiziție a echipei clasate pe locul 2 în eșalonul secund vine de la Gaz Metan Mediaș.

Lăsat în afara lotului de Edi Iordănescu, după ce în prima parte a sezonului a prins doar 180 de minute în 11 meciuri, Alexandru Buziuc (24 de ani) a fost direcționat către echipa lui Ilie Poenaru.

Atacantul orginar din Suceava a evoluat în cariera sa la Sporting Suceava, FC Vaslui, Gaz Metan Mediaș, Rapid CFR Suceava și Gaz Metan Mediaș 2. La medieșeni a ajuns încă din 2014, pentru care a și evoluat în majoritatea timpului, mai puțin într-o jumătate de sezon, când a fost împrumutat în Liga 2 la Rapid CFR.

„Mă bucur că am ajuns la Academica Clinceni. M-a atras proiectul de aici. Este o echipă care se bate pentru promovarea în Liga 1. În acealași timp, nu există o presiune a rezultatului, situație în care se află celelalte contracandidate. Astfel, se poate munci în liniște și relaxat”, a spus Alexandru Buziuc după prezentarea la Academica Clinceni.

„Este un atacant pe care l-am dorit. Un număr 9 care ne-a lipsit în tur. Îi dorim multă baftă, să marcheze multe goluri și să ne ajutăm reciproc în îndeplinirea obiectivului”, a comentat și antrenorul Ilie Poenaru despre venirea lui Buziuc.

Sâmbătă, de la ora 11:00, Alexandru Buziuc va debuta la Academica Clinceni în amicalul cu echipa de Liga a 4-a Carmen București.

La capitalul atac, în această iarnă, Academica Clinceni s-a despărțit de Adrian Constantin Stoica, un vârf pe care îl adusese în vara trecută de la FC Argeș, însă pe care s-a bazat doar în opt meciuri în prima parte a sezonului, din cauza mai multor accidentări suferite de jucător.

Pe aceeași temă