Popovici a făcut două liste pentru transferuri: „Dacă avem forță, îi putem aduce”

Popovici a făcut două liste pentru transferuri:**

 Anunțat de conducerea clubului că are libertate totală la realizarea transferurilor, antrenorul Cristi Popovici a început discuțiile. El spune că a făcut deja două liste cu posibili jucători care ar fi utili pentru a întări lotul.

Pe una din cele două liste se află câțiva juctori foarte buni, care au evoluat la echipe importante dar care au pretenții financiare destul de mari. Pe a doua listă, sunt jucători care vor fi liberi de contract în vara acestui an și care nu solicită contracte cu mult peste ceea ce au fotbaliștii din lotul actual al FC Botoșani.

Cristi Popovici spune că după meciul de sâmbătă va avea o discuție cu finanțatorul Valeriu Iftime și îi va prezenta cele două liste, urmând ca în funcție de bugetul pe care acesta îl va avea la dispoziție, să se demareze negocierile cu jucătorii.

„Ce a spus domnul Iftime este normal și așa se întâmplă la toate cluburile care știu ce vor. Dacă îți face conducerea lotul, trebuie să vină ei și să antreneze. E ceva firesc, nu e un bonus pentru mine. Așa se întâmplă la o echipă profesionistă. Cât despre transferuri, asta urmează să discutăm. Am făcut câteva propuneri dar discutăm după ce se încheie campionatul. Am făcut două liste. Una de avarie, cu jucători liberi de contract și una cu nume. Dacă avem forță, îi putem aduce. Nu există un buget de transferuri. Trebuie să drămuim foarte bine bugetul. Noi, ca și echipă suntem mulțumiți că am reușit să aducem aproape jumătate din bugetul pentru la anul, cu banii care vin de la ligă. Cu banii de la primărie, abonamente, bilete vândute, mai pune umărul domnul Iftime și se va face un buget. De transferuri, vom vedea”, a spus Cristi Popovici.

Doar două săptămâni de vacanță pentru jucătorii echipei FC Botoșani

Promovarea în liga I înseamnă o vacanță mai scurtă pentru jucătorii echipei FC Botoșani. Dacă până acum aveau câte o lună de vacanță, în vară, de această dată fotbaliștii botoșăneni vor beneficia doar de două săptămâni libere.

Roș-alb-albaștrii vor intra în vacanță pe data de 29 mai, imediat după meciul de la Tulcea și vor reveni la pregătire pe 12 mai. Cristi Popovici, antrenorul principal al FC Botoșani a stabilit în mare programul pentru pregătirea de vară. El va avea la dispoziție cinci săptămâni și jumătate pentru a pregăti debutul în liga I dar spune că este suficient și se bazează pe faptul că va avea condiții bune pentru disputarea meciurilor amicale.

„Vor fi două săptămâni de vacanță. De pe 29 mai și până pe 12 iunie când este programată reunirea lotului. Avem cinci săptămâni și jumătate de pregătire. În iarnă am exagerat puțin pentru că a fost și pauza de două luni. De aceea am făcut opt săptămâni de pregătire. Cinci săptămâni și jumătate sunt suficiente mai ales că la nivelul lotului nostru nu o să survină multe schimbări”, a spus Cristi Popovici.

FC Botoșani nu va realiza foarte multe transferuri în această vară iar tehnicianul botoșănean nu va avea probleme în ceea ce privește omogenizarea echipei. Cristi Popovici se va baza în sezonul următor pe lotul pe care îl are la dispoziție plus patru-cinci jucători ce urmează a fi transferați.

Sursa: Bt online

Pe aceeași temă