Popa mai vrea un atacant: „Încă suferim în fața porții”

27 Feb. 2012, 09:19 Bursa transferurilor
Popa mai vrea un atacant:** „Încă suferim în fața porții

Cu două săptămâni înaintea reluării campionatului, antrenorul Ionuț Popa se declară mulțumit de stadiul la care a ajuns echipa din Copou. Tehnicianul crede că CSMS este la un nivel bun al jocului, dar a admis că elevii săi mai au de lucrat, în special la capitolul ofensiv. În aceste condiții, „Profesorul” mai vrea un atacant pentru a-și întări atacul.

„Echipa a ajuns la un nivel bun, sunt mulțumit de stadiul la care ne aflăm. Toată echipa a făcut o pregătire bună, mai puțin jucătorii care au fost accidentați, Straton și Avrămia, iar acest lucru s-a văzut în meciurile amicale. Avem totuși o problemă în atac. Nu dăm gol, ratăm mult în fața porții adverse. Deși perioada de transferări s-a încheiat, sper să mai aducem un atacant pentru a acoperi acest post. Ne-ar mai trebui și un jucător de bandă stângă, zonă în care îi avem doar pe Vladu și pe Bădic”, a declarat Ionuț Popa.

Mulțumit de jocul echipei

Legat de meciul cu FC Tiraspol din Republica Moldova, pierdut de ieșeni cu 1-2 „Profesorul” s-a declarat mulțumit de jocul echipei: „Chiar dacă am pierdut, echipa a jucat bine. Sunt mulțumit. Am deschis scorul, după care am primit două goluri stupide, unul din corner și unul din lovitură liberă. Am luat goluri din faze fixe, deși am lucrat mult la acest capitol la antrenamente. Sper să fie un simplu accident și să mai luăm astfel de goluri în meciurile oficiale”.

Tehnicianul s-a declarat mulțumit de ministagiul din Republica Moldova, unde echipa sa a disputat două meciuri amicale pe terenuri foarte bune. „A fost un miniturneu reușit. Am jucat două meciuri cu adversari buni, pe terenuri impecabile. În primul joc am evoluat pe baza unde se antrenează naționala Moldovei, iar cu Tiraspol am jucat într-o sală, pe un teren omologat, impecabil. Condițiile au fost foarte bune și mă bucur că am putut să văd potențialul echipei”, a precizat Popa.

Liber până marți

Ieșenii s-au întors sâmbătă după amiază din Republica Moldova, iar duminică dimineață au efectuat un antrenament. După ședința de pregătire, jucătorii au primit liber de la Ionuț Popa, urmând să revină la antrenamente marți după amiază.

Articol scris de Narcis Pohoață

27 Feb. 2012, 09:19 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă