Polgar devine „șoim”: „În primul rând mi-a plăcut seriozitatea de care au dat dovadă domnul Piroș și cei din conducere”

Polgar devine

Șoimii Pâncota e pe punctul de a mai parafa un transfer. Nou-promovata în Liga a II-a este în discuții avansate cu Norbert Polgar, arădeanul ce în ultimul sezon a evoluat pentru Gloria Bistrița. Mijlocașul ce a împlinit ieri 25 de ani și-a reziliat contractul cu transilvănenii și a confirmat negocierile cu conducătorii echipei din Pâncota.

„Au fost problemele care au fost la Bistrița, mi-am reziliat contractul. Am optat pentru Șoimii Pâncota, am dorit să vin aproape, dar în primul rând mi-a plăcut seriozitatea de care au dat dovadă domnul Piroș și cei din conducere. A contat mult și prezența domnului Cuedan, îl cunosc bine, e antrenor foarte bun și serios, încă n-am avut plăcerea să lucrez cu el, dar sper să facem o figură frumoasă. Pe majoritatea jucătorilor îi cunosc, sunt fotbaliști buni și cu experiență, sper ca avântul primului an să ne poarte cât mai sus, pe un loc cât mai bun al clasamentului”, a spus Polgar pentru Sport Arad.

Norbert Polgar și-aa făcut junioratul la UTA sub comanda lui Florian Voinea și s-a numărat printre cei care au trăit bucuria să îmbrace tricoul primei echipe în Calea Aurel Vlaicu. A mai jucat la CS Ineu, apoi a avut experiența ligii secunde la FC Olt Slatina și Gloria Bistrița.

Pavel Piroș, președintele Șoimilor, a dezvăluit, pentru aceeași sursă, că înțelegerea e pe cale să fie oficializată cât mai rapid: „Norbert Polgar e un jucător interesant, aduce un plus de seriozitate echipei, pe lângă ce avem deja în lot. Ne poate ajuta în următorul an competițional”.

 

Pe aceeași temă