Pojorâta a transferat doi jucători de la Bistrița: „Ar fi cu adevărat ceva extraordinar să reușim promovarea”

Pojorâta a transferat doi jucători de la Bistrița:**

Clasați pe primul loc în ierarhia Seriei I la jumătatea întrecerii, fotbaliștii de la Bucovina Pojorâta se antrenează de zor zilele acestea sub comanda antrenorului Dănuț Mândrilă, în încercarea de a repeta și în retur prestațiile notabile din sezonul de toamnă, încheiat cu o linie de clasament de opt victorii, trei rezultate de egalitate și zero înfrângeri.

„Începând de luni, până la jumătatea săptămânii viitoare, ne pregătim în regim de semicantonament la Câmpulung Moldovenesc, efectuând câte două ședințe de antrenament zilnic. Suntem o echipă mică și nu ne gândim în mod expres la promovare. Vom încerca să jucăm la fel de bine, iar dacă vom reuși să ne menținem în vârf până spre sfârșitul campionatului, atunci totul va fi posibil. Sunt însă conștient că în sezonul de primăvară ne va fi infinit mai greu, pentru că acum toată lumea este cu ochii pe noi. Ar fi cu adevărat ceva extraordinar să reușim promovarea, atât pentru noi ca echipă, cât și pentru întreaga comunitate care ne sprijină”, a precizat Dănuț Mândrilă.

În ceea ce privește componența lotului de jucători, Bucovina pare că s-a întărit în intersezon, în condițiile în care au plecat doar doi jucători, este vorba de Cuciurean și Balatici, dar au venit alți patru. Astfel, în afara lui Daniel Cristescu, ex-Ceahlăul Piatra Neamț, Dunărea Galați, Rapid Suceava sau Fortuna Poiana Câmpina, fotbalist care s-a alăturat lotului încă de la startul pregătirii de iarnă, gruparea din Pojorâta a mai obținut semnăturile lui Alexandru Ovidiu Bolbos (20 de ani, fundaș central, de la Gloria Bistrița), Paul Colța (20 de ani, mijlocaș, de la Gloria Bistrița), ambii cu prezențe în eșalonul secund, și Ciprian Ieșeanu (mijlocaș, 18 ani, de la Dinamo Onești).

Primul prilej pentru noile achiziții de a arăta ce pot va fi confruntarea amicală de sâmbătă, de pe stadionul Ițcani, împotriva Rapidului Suceava, partidă care va începe la ora 12.00.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Pe aceeași temă