Pocuca are ușa deschisă la UTA după ce Falub a renunțat la Giura

12 Jul. 2012, 20:21 Bursa transferurilor
Pocuca are ușa deschisă la UTA** după ce Falub a renunțat la Giura

Doar trei antrenamente și primele 45 de minute ale amicalului de la Criș, l-au prins pe Cosmin Giura la UTA. Adrian Falub a renunțat deja la fotbalistul de 26 de ani, iar „oficialii” arădeni s-au întors automat pe piață pentru încă cel puțin un fundaș central.

Soluția ar putea veni de la fostul căpitan al „alb-roșiilor”, Predrag Pocuca, cel care a cerut permisiunea să susțină probe de joc în Grecia, înainte de a accepta prelungirea contractului cu „Bătrâna Doamnă”. „Am discutat foarte clar cu Predrag și i-am spus că pentru o perioadă va mai avea ușa deschisă la echipă. Până una alta, noi trebuie să căutăm soluții pe postul său, căci există posibilitatea să nu mai vină deloc sau prea târziu pentru a mai fi acceptat la echipă”, ne-a mărturisit Adrian Falub.

Tehnicianul arădenilor mai recunoaște că discută frecvent și cu Bogdan Mara, care și-a anunțat revenirea la Arad pentru finalul acestei săptămâni. „Mi-a spus că duminică vine încoace și va dori să vorbească față în față cu președintele clubului. Și el, ca și mine, mai are nevoie de niște garanții, clarificări. Sperăm să le găsim împreună împreună cu toți suporterii echipei, pentru a ne putea concentra pe pregătirea unui sezon mai bunca precedentul”, a explicat „principalul” UTA-ei.

Sursa: Sport Arad

12 Jul. 2012, 20:21 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă