„Poate că este mai bine pentru mine că merg la Constanța”

25 Jan. 2012, 13:14 Bursa transferurilor

Fundașul bosniac Enes Sipovici, om de bază la „găzarii” prahoveni în toamnă, nu va prinde lotul Oțelului pentru retur, el fiind trimis marți sub formă de împrumut la noua echipă a lui Viorel Tănase.

Unul dintre cei mai promițători tineri ai campionilor României, bosniacul Enes Sipovici, adus la Galați încă de acum trei ani, a fost împrumutat marți pentru șase luni de zile la Farul Constanța, echipă de eșalon secund care încearcă să revină în Liga I. Sipovici a efectuat cantonamentul din Poiana Brașov alături de „oțelari”, el fiind readus de la Petrolul Ploiești, acolo unde jucase în turul campionatului tot sub forma unui transfer temporar.

„Poate că este mai bine pentru mine că merg la Constanța deoarece acolo mă voi reîntâlni cu Viorel Tănase, dar, și mai important, voi avea meciuri în picioare. Îmi doresc ca în vară să mă impun și să rămân în lotul Oțelului”, a declarat apărătorul de 21 de ani.

Sipovici, internațional de tineret al Bosniei-Herțegovina, a mai fost antrenat de Tănase la formația-satelit a actualei campioane a României.

Articol scris de Dănuț Lungu

25 Jan. 2012, 13:14 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă