Plămadă, în tribună cu CFR-ul! Sucevenii susțin că fundașul e încă jucătorul lor

Plămadă, în tribună cu CFR-ul!** Sucevenii susțin că fundașul e încă jucătorul lor

Viitorul lui Florin Plămadă la FC Botoșani rămâne incert. Fostul căpitan al Rapidului nu s-a regăsit în lotul cu care Cristi Popovici a abordat prima etapă din Liga I, contra echipei CFR Cluj.

Chiar dacă, în săptămâna precedentă partidei, oficialii botoșăneni au anunțat că au perfectat la Federație transferul lui Florin Plămadă, fundașul în vârstă de 21 de ani nu s-a aflat duminică nici măcar pe banca de rezerve.

La conferința de presă de la finalul întâlnirii, antrenorul Cristi Popovici a spus că frații Plămadă aparțin de FC Botosani și doar concurența acerbă pe posturi a făcut ca cei doi să nu prindă lotul contra CFR-ului. Rămâne de văzut ce se va întâmpla în următoarea etapă, la Mediaș, în condițiile în care Poverlovici revine după o accidentare, iar Dinu a fost suspendat două etape după cartonașul roșu primit duminică.

Florin Plămadă s-a antrenat în această vară cu FC Botoșani, dar oficialii echipei Rapid CFR Suceava susțin că internaționalul de tineret are contract pe termen nedeterminat cu gruparea din „Areni” și nu va fi cedat gratis. Conform site-ului transfermarkt, Forin Plămadă are o valoare de piață de 100.000 de euro.

Sursa: Gazeta de Suceava
Foto: Dan Hritcu

Pe aceeași temă