Petrolul și-a stabilit programul de pregătire

30 Jun. 2009, 16:00 Bursa transferurilor
Petrolul** și-a stabilit programul de pregătire

Pentru a evita să intre în criză de timp cu antrenementele noii echipe de fotbal a Ploieștiului, managerul Vivi Răchită a avut grijă să perfecteze , deja, un program de pregătire specifică.

„În această săptămână vom avea antrenamente la stadionul Ilie Oana, iar din data de 6 iulie echipa va intra într-un cantonament montan, pentru 10 zile, la Predeal. Eu vreau să efectuăm și un turneu în străinătate, deocamdată fiind în faza de discuții pentru stabilirea locației”, ne-a declarat Răchită.
 

 

Interesant este faptul că, nici în acest moment, nu reprezintă o certitudine faptul că Petrolul va fi noua echipă a Ploieștiului, existând și o variantă de rezervă în acest sens.
„Ploieștiul va avea o echipă. În mod normal, până pe 15 iulie vom ști care este aceasta. Am luat în calcul și o eventuală neînțelegere cu Petrolul și s-au purtat discuții și cu directorul general de la Conpet. Eu cred că se va rezolva situația legată de Petrolul, dar e bine că există și o acoperire în acest sens”, a mai precizat Vivi Răchită.
 

 

Discuție publică despre juniori
 

 

O problemă care-l preocupă mult pe Răchită este cea a juniorilor care vor evolua pentru noua echipă de fotbal a Ploieștiului.
„Eu consider că această activitate este o componentă socială. Mai mult, fiind vorba despre bani publici care vor fi investiți în Centrul de Copii și Juniori, consider că trebuie să existe o transparență totală. Tocmai de aceea, la discuția despre juniori pe care o vom purta mâine, de la ora 16.30, la stadionul „Ilie Oană” sunt invitați să participe absolut toți cei care vor să asiste: părinți, suporteri, ziariști, toată lumea”, a punctat Răchită.
 

Un pas important, atât pentru juniori, cât și pentru echipa de seniori a Ploieștiului, se va face astăzi, când în ședința de Consiliu Local se va lua în discuție bugetul noii formații de fotbal a orașului.
 

 

Sursă: ziarulprahova.ro

30 Jun. 2009, 16:00 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă