Petrescu, ultima noutate din lotul Rapidului!

Petrescu,** ultima noutate din lotul Rapidului!

Aseară era așteptat să se alăture lotului Rapidului mijlocașul Mihai Petrescu, care în turul campionatului a fost jucător de bază la Unirea Alba Iulia, în Seria a II-a a Ligii secunde. În vârstă de 25 de ani, Petrescu a mai trecut în cariera sa pe la Mureșul Deva și Voința Sibiu și poate evolua atât ca mijlocaș, dar și ca fundaș stânga.

„Suntem de mai multă vreme în contact cu acest fotbalist și ne bucurăm că am reușit să-l convingem să vină la Rapid. Am primit numai referințe bune despre el și sunt sigur că ne poate ajuta să ne îmbunătățim performanțele în retur”, a declarat antrenorul principal al grupării sucevene, Ovidiu Murariu.

Sucevenii joacă mâine, pe Areni, cu ASC Bacău

În altă ordine de idei, oficialii Rapidului au fost informați de omologii lor de la Ceahlăul II că nu pot onora jocul de pregătire dintre cele două formații programat pentru ziua de sâmbătă, nemțenii motivând probleme de efectiv. În aceste condiții, până pe 9 martie, când este programat startul sezonului oficial, sucevenii mai au perfectate doar trei meciuri de pregătire, pe teren propriu cu ASC Bacău, pe 22 februarie, cu Ceahlăul II Piatra Neamț pe 27 februarie și cu Petrotub Roman pe 1 martie, ambele în deplasare.

Partida cu ASC Bacău se va disputa mâine, cu începere de la ora 14.30, pe stadionul Areni.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Pe aceeași temă