Petcu a păstrat nouă jucători în urma trialului, Coconașu a fost dat afară!

Petcu a păstrat nouă jucători în urma trialului,** Coconașu a fost dat afară!

Trialul susținut de către cei de la Farul în weekendul trecut s-a soldat cu renunțarea la zece dintre cei 18 jucători care au fost testați în mai multe jocuri-școală.

Astfel, Fane Petcu a decis să-i păstreze pentru analize mai complexe doar pe Andrei Dăruială (fundaș dreapta, 20 de ani, vine de la Timișoara), Robert Paraschivoiu (fundaș central, 21 de ani, de la Academia Hagi), Daniel Ciobanu (fundaș central, 20 de ani, de la Iași), Adrian Ghinea (fundaș central, 20 de ani, ultima dată la Săgeata Năvodari), Sergiu Scărlătescu (mijlocaș dreapta, 25 de ani, care a mai jucat la Farul, iar în ultimii ani a fost împrumutat de Dinamo la mai multe echipe), Daniel Stan (mijlocaș central, 21 de ani, fiul antrenorului Ilie Stan, a fost și la Ekranas, în Lituania), Daniel Păiuș (mijlocaș sau atacant stânga, 20 de ani, de la Academia Hagi), Ionuț Daniel Florea (mijlocaș, 25 de ani, de la Rapid) și Cristian Cristea (atacant, 26 de ani, fost la FC Viitorul, FCM Tg. Mureș, FC Snagov sau Southern Stars, în Australia – liga secundă), toți urmând să poarte discuții cu patronul echipei, pentru eventuale contracte pe termen mediu și lung.

Altfel, evaluarea de sâmbătă le-a fost fatală mai multor jucători care au evoluat în sezonul de toamnă, cel mai cunoscut fiind Coconașu. Mijlocașul a devenit „celebru” nu pentru rezultatele din teren, ci pentru conflictul pe care l-a avut cu suporterii, el fiind un client „fidel” al galeriei la ultimele partide ale constănțenilor. Ceilalți jucători la care s-a renunțat sunt Tarek Amer, Ionuț Florea și Anton.

Foto: Ziua de Constanța

Pe aceeași temă