Pătrașcu, Chițu și Barna, noutățile de la Farul. Cristocea dă răspunsul „într-o zi – două”

Pătrașcu, Chițu și Barna, noutățile de la Farul.** Cristocea dă răspunsul

Conducerea clubului Farul a ajuns, joi, la o nouă înțelegere contractuală cu fostul căpitan din partea a doua a sezonului trecut, Florin Pătrașcu (29 ani). La echipa constănțeană va ajunge și atacantul Sorin Chițu (35 ani), dar și fundașul Daniel Barna (28 ani), ambii urmând a se alătura pregătirii de luni.

„Pe lângă Pătrașcu, i-am luat și pe atacantul Sorin Chițu, care va fi la Constanța luni, și pe fundașul Daniel Barna, care a mai jucat la noi, dar și la Ceahlăul Piatra Neamț, iar ultima dată a evoluat la FC Brașov, în Liga 1. Pe lista de achiziții sunt și însă alți fotbaliști cu nume, cu unii discuțiile fiind avansate”, a spus, citat de Ziua de Constanța, Giani Nedelcu, președintele Consiliului Director al clubului.

Mai mult, la Farul ar putea reveni și Vasilică Cristocea, jucător care în această vară, după despărțirea de Universitatea Cluj, s-a pregătit și a fost aproape să semneze cu Dunărea Călărași. „I-am prezentat lui Cristocea oferta noastră și a rămas să ne dea răspunsul într-o zi – două”, a declarat și Auraș Brașoveanu, președintele executiv al „marinarilor”. Fost căpitan al Farului, Vasilică Cristocea (34 ani) a mai jucat la echipa constănțeană, ca mijlocaș ofensiv, între 1999 și 2006 și în sezonul 2009/2010.

Altfel, stafful tehnic al echipei a programat pentru sâmbătă un meci amical între jucătorii pe care îi are în acest moment la antrenamente.

Pe aceeași temă