Pas în spate pentru Tănase după ce a refuzat să continue la UTA. Unde a ajuns să joace mijlocașul

Pas în spate pentru Tănase după ce a refuzat să continue la UTA.** Unde a ajuns să joace mijlocașul

Ionuț Tănase (20 de ani) și-a găsit o nouă echipă unde să joace după ce în această vară a decis să nu mai continue la UTA, nemulțumit de contractul pe care i l-a oferit conducerea „Bătrânei Doamne”. Deținut atât de Atletico Arad, cât și de UTA, la acesta din urmă evoluând în ultimele trei sezoane, mijlocașul piteștean va juca cel puțin până în iarnă la Gloria Lunca Teuz Cermei, în Liga 3.

La finalul turului, Tănase speră să revină cel puțin la nivelul Ligii 2. „În aceste patru luni îmi doresc să joc cât mai mult și cât mai bine, să-mi aduc contribuția la parcursul bun al Cermeiului, dar mai ales să demonstrez că locul este mai sus”, a declarat, pentru Sport Arad, tânărul „închizător”, care în ultimele trei sezoane a jucat în 21, 28, respectiv 29 de meciuri în tricoul echipei UTA.

Tot la arădenii de la Gloria Lunca Teuz Cermei a ajuns sub formă de împrumut de la Atletico Arad și fundașul Andrei Gal (18 ani). „Cei doi vin să acopere exact posturile unde eram puțin descoperiți. Am încredere în ambii, pe Gal acum îl descoper și primul impact a fost bun, în timp ce pe Tănase îl știm toți foarte bine. Sunt jucători sub vârstă care ne vor ajuta și se vor ajuta pe ei prin prestațiile lor”, a spus și Radu Anca, antrenorul cermeianilor.

Altfel, Gloria Lunca Teuz Cermei a fost repartizată în noul sezon al Ligii 3 tot în Seria a 4-a, acolo unde joacă și echipele arădene Crișul Chișineu Criș, Național Sebiș și Șoimii Lipova. În prima etapă, Cermeiul joacă sâmbătă, de la ora 18:00, pe teren propriu, cu CSM Școlar Reșița.

Pe aceeași temă