Paraschiv și Badea au efectuat primul antrenament la Constanța

20 Feb. 2012, 16:24 Bursa transferurilor
Paraschiv și Badea** au efectuat primul antrenament la Constanța

Farul a reușit să dea o dublă lovitură de imagine la revenirea în țară din Antalya. Patronul constănțenilor, Giani Nedelcu, a reușit să-i convingă pe Sorin Paraschiv și Vali Badea să evolueze pentru echipa de la malul mării. Cei doi foști stelisti au participat astăzi la primul antrenament la Constanța.

Paraschiv a semnat cu Farul până la finalul actualului campionat. Mijlocașul spune că venirea în Liga a II-a reprezintă un pas înapoi pentru el, însă speră să promoveze cu echipa antrenată de Viorel Tănase. Jucătorul ce s-a pregătit în Antalya cu echipa constănțeană a mai declarat că speră ca publicul să revină în număr cât mai mare la stadion.

„În perioada de pregătire din Antalya am fost în cautare de echipă de afară și nu am reușit să găsesc un angajament așa cum am dorit. Am fost sunat de patronul Farului și m-am înteles cu dânsul și am acceptat să vin pentru trei luni, până la sfârșitul campionatului, cu prelungire în cazul promovării. Farul este o echipă cu tradiție, este important și pentru mine să joc, să pun umărul aici la o eventuală promovare. Îmi aduc aminte de meciurile grele pe care le aveam aici cu Steaua. De la Liga 1 la Liga a 2-a este un pas înapoi, dar la fotbal sunt mereu urcușuri și coborâșuri și oscilații de formă.

Farul este o echipă bună, agresivă și cu un antrenor foarte bun. Sunt șanse bune pentru Farul să realizeze ceva, mi-a plăcut ceea ce am văzut în Turcia. Sper că venirea noastră aici să atragă și spectatorii și sponsorii. Important este să pornim bine în primele etape”, a declarat, pentru fcfarul.ro, Sorin Paraschiv la primul antrenament cu Farul, la Constanța.

„Sper să promovăm în Liga I”

La fel ca Paraschiv și Vali Badea a acceptat oferta Farului după ce nu și-a găsit o echipă străină la care să se transfere. Atacantul speră să nu mai aibă probleme de sănătate, să joace cât mai mult și să ajute echipa constănțeană să-și indeplinească obiectivul, acela de a promova.

„Sper prin alegerea asta să fie un pas bun pentru mine și pentru Sorin și să promovăm în Liga 1. Am avut ocazia să joc afară și am un an de zile de când am fost urmărit de ghinion. Sper să fiu sănătos și să am meciuri în picioare. Îmi doresc mai mult ca oricine să joc și să marchez, să mă ajut pe mine și să ajut și echipa. Vreau să fie și suporterii mulțumiți. Cunosc jucătorii Farului, sunt mulți jucători cu experiență, cu multe meciuri în Liga 1”, a declarat Valentin Badea.

20 Feb. 2012, 16:24 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă