Pânzaru testează un mijlocaș Under 19 în cantonamentul de la Câmpulung Moldovenesc: „Este tehnic și muncitor”

Pânzaru testează un mijlocaș Under 19 în cantonamentul de la Câmpulung Moldovenesc:**

În cantonamentul montan desfășurat în aceste zile la Câmpulung Moldovenesc, antrenorul principal al Daciei Unirea, Alin Pânzaru, testează și un jucător Under 19, Claudiu Racoviță, care în tur a evoluat în linia mediană la Gloria Ivești, formație din Liga a IV-a, din Galați. Racoviță este născut la Tecuci și va împlini 19 ani în iulie 2016.

„Mi-a fost recomandat de cineva, dar l-am urmărit și eu în câteva meciuri. Este mijlocaș central, nu este înalt, dar este tehnic și muncitor. Cei care îl cunosc spun că este serios, atât ca fotbalist cât și în viața de zi cu zi”, a explicat Alin Pânzaru.

În altă ordine de idei, ieri, jucătorii Daciei Unirea au efectuat două antrenamente, unul dimineață, cu alergări de anduranță, al doilea, după-amiază, pe terenul de fotbal din Câmpulung Moldovenesc. „În prima zi toată lumea este veselă și binevoitoare, să-i vedem peste trei, patru zile, dacă vor mai fi la fel. În prima zi am programat alergări de anduranță pentru a se obișnui cu aerul, iar cel de-al doilea antrenament a fost cu mingea. Dar abia acum începe greul. Avem condiții foarte bune de cazare, masă, condiții de recuperare. Terenul de fotbal este acoperit cu un strat de zece centimetri de zăpadă, este puțin cam frig, dar acestea sunt întotdeuna condițiile iarna din cantonamentul montan”, a declarat Pânzaru.

Articol scris de Costel FILIP

Pe aceeași temă