Pandurii și-a luat definitiv gândul de la golgheterul ei din prima parte a sezonului! Jucătorul a semnat cu CFR Cluj, iar gorjenii nu se aleg cu niciun ban

Pandurii și-a luat definitiv gândul de la golgheterul ei din prima parte a sezonului!** Jucătorul a semnat cu CFR Cluj, iar gorjenii nu se aleg cu niciun ban

Anunțat în urmă cu mai bine de o lună de Liga2.ro, interesul clubului CFR Cluj pentru Gabriel Dodoi (19 ani) s-a materializat astăzi, când fostul atacant al echipei Pandurii Târgu Jiu, acum liber de contract, a semnat cu formația ardeleană din Liga 1. Golgheterul gorjenilor a depus memoriu împotriva clubului unde în acest sezon a marcat șapte goluri, a devenit liber, însă nu a fost achiziționat imediat de CFR, în ultimele două săptămâni Dodoi antrenându-se pe unde a apucat, în special prin Parcul „Coloanei fără sfârșit”, din Târgu Jiu. Pandurii își pierde astfel, definitiv, pe gratis, unul dintre cei mai importanți juniori pe care îi avea și de pe urma căruia speră să facă rost de bani pentru a mai îmbunătăți situația financiară dificilă prin care trece.

„Dodoi este liber de contract, după ce și-a depus memoriu. Poate să meargă oriunde, inclusiv la noi. Este binevenit”, spunea Adrian Bogoi, antrenorul Pandurilor, despre atacantul cotat la 125.000 de euro de site-ul transfermarkt.de.

Gabriel Dodoi a semnat o înțelegere pe trei ani și jumătate cu gruparea din Gruia, însă e de neînțeles de ce a fost lăsat să se antreneze prin parcuri timp de două săptămâni, fiind discuțiile cu CFR începuseră de o lună, iar jucătorul e liber de contract de la mijlocul lui februarie.

Transferul a fost anunțat și pe pagina de facebook a clubului clujean, nu și pe site-ul oficial. „Bun venit, Gabriel Dodoi! CFR 1907 Cluj anunță transferul tânărului atacant Gabriel Dodoi! Îi urăm bun venit și cât mai multe realizări în tricoul „alb-vișiniu”! Hai CFR!”, a scris CFR Cluj.

Pentru Dodoi, transferul la CFR Cluj reprezintă, pentru moment, un pas înapoi în cariera sa, deoarece, mai mult sigur, el va fi trimis la echipa a doua a clubului, în Liga 3. La Pandurii juca în Liga 2 și putea fi urmărit și în meciurile în care gorjenii erau transmiși la TV. În lotul lui Dan Petrescu este greu să ajungă, fiindcă este nepregătit și CFR nu își permite să facă experimente în acest an, în care e favorită la a câștiga campionatul și nu trebuie să facă pași greșiți.

19 meciuri și 7 goluri sunt cifrele lui Gabriel Dodoi în acest sezon în tricoul echipei Pandurii Târgu Jiu

Chiar dacă l-a pierdut pe Dodoi, Pandurii și-a găsit un nou golgheter. Primul gol al gorjenilor în 2018, cel al victoriei din meciul cu Metaloglobus, a fost marcat de mijlocaș Bogdan Dănăricu, jucător care a ajuns la cota 7, adică tot atâtea reușite câte avea și Dodoi.

Pe aceeași temă