Pandurii ia încă un tânăr jucător din Liga 2. Hlistei și-a cinstit colegii de la UTA înainte de plecarea la Târgu Jiu

După Valentin Alexandru de la Dunărea Călărași, Pandurii Târgu Jiu transferă încă un jucător talentat din Liga 2. Gorjenii au ajuns la un acord cu conducerea clubului UTA Bătrâna Doamnă pentru achiziționarea lui Cătălin Hlistei (21 ani).

Mijlocașul care a jucat în 28 de meciuri pentru UTA în campionatul trecut al Ligii 2 și pentru care a înscris și un gol și-a luat, miercuri seară, la revedere de la coechipier și antrenori după amicalul arădenilor cu Național Sebiș. Dorit de Pandurii încă de la începutul verii, atunci când s-a făcut și prima ofertă, Hlistei a fost lăsat să plece de UTA după ce în această săptămână a fost legitimat Cristian Andor.

Roland Nagy, antrenorul care l-a promovat pe jucător la UTA în ultimele trei sezoane i-a urat multă baftă fostului său elev. „Când un club ca Pandurii urmărește un jucător contează mai mulți factori. Cu siguranță, a fost monitorizat pe parcursul a cel puțin doi ani de zile. Meciul de Cupă a fost un moment important pentru el, l-a jucat foarte bine chiar împotriva echipei la care pleacă acum. În acest moment, intervine o deschidere mare spre fotbalul de performanță, iar acum depinde numai de el. Așa cum le spun multora, în special celor promovează la prima echipă de la juniori, pasul spre Liga și eventual cupele europene nu vine una-două. Trebuie muncit, strâns din dinți… Sper că Hlistei s-a maturizat în ultimii ani cu această echipă cu care a promovat în două sezoane consecutive, având destule realizări și contribuind la progresul ei permanent. Suntem alături de el, în sensul că atunci când va evolua în Liga 1 sau mai sus ne vom uita cu plăcere și mândrie, pentru că a făcut lucruri bune aici de unde a plecat”, a spus, citat de Sport Arad, antrenorul echipei arădene.

Pandurii Târgu Jiu l-a remarcat pe tânărul mijlocaș care pe 24 august împlinește 22 de ani în meciul pe care gorjenii l-au avut sezonul trecut la Arad, în Cupa României, în 16-imi. Atunci, Cătălin Hlistei a făcut cel mai bun meci al său în stagiunea trecută.

Pe aceeași temă