Pălimaru a revenit în Copou! Atacantul a semnat pe 3 ani și jumătate

Pălimaru a revenit în Copou!** Atacantul a semnat pe 3 ani și jumătate

Plecat de trei ani din Iași, atacantul Clement Pălimaru a revenit în Copou și a semnat un angajament pe o perioadă de trei ani și jumătate cu gruparea CSMS. Pălimaru, jucător crescut la Noua Generație Iași, a evoluat în turul campionatului la FC Clinceni și ar putea redebuta la Iași chiar împotriva fostei sale echipe, în primul meci direct din acest an.

Pălimaru s-a declarat entuaziasmat de revenirea în Copou și speră să pună umărul la promovare cu cât mai multe goluri. „Mă bucur că am revenit acasă. Sincer, nu mă așteptam să vin la Iași. Au fost ceva discuții cu echipa ieșeană înainte de Crăciun, dar apoi s-au oprit. Sper ca revenirea mea la Iași să fie de bun augur și îmi doresc să pun umărul la promovarea în Liga I cu un număr cât mai mare de goluri marcate și cu evoluții bune”, a declarat Clement Pălimaru, care în meciul tur, din Copou, a marcat pentru Clinceni.

Acesta și-ar putea face redebutul la echipa din Copou chiar împotriva fostei echipe. „Eu vreau să cred că Iașiul are șanse mai mari la promovare decât Clinceniul, dar deocamdată ei sunt în fața noastră în clasament și stau mai bine la punctele pentru play-off. Sper ca situația să se schimbe după primul meci direct din acest an. Dacă domnul Lăcătuș îmi va solicita ajutorul cu informații despre echipa din Clinceni, cu siguranță îi voi sta la dispoziție”, a mai spus Pălimaru.

Prin venirea lui Pălimaru, ieșenii i-au găsit astfel un înlocuitor lui Herghelegiu, care ar putea pleca încă din această iarnă la CSU Craiova, grupare de care va aparține din vară.

Transferul lui Pălimaru i-a costat pe ieșeni suma de 5.000 de euro, atât cât era clauza de reziliere.

„Clement avea o clauză la Clinceni conform căreia putea pleca la orice echipă care achita o sumă de bani, astfel încât nu au fost probleme în privința transferului. Este un atacant pe care ni l-am dorit și care ne va ajuta să ne atingem obiectivul”, a explicat președintele ieșenilor, Florin Prunea.

Croat în probe

Altfel, antrenorul Marius Lăcătuș îl va testa în următoarele zile pe fundașul central croat Renzo Radina. Stoperul în vârstă de 21 de ani a jucat ultima dată la echipa croată Segesta Sisak.

În această seară este așteptat în Copou și Liviu Mihai, mijlocașul Unirii Slobozia având acceptul clubului de a negocia cu ieșenii. „Mihai va veni la Iași și îi vom face o ofertă. Dacă ne vom înțelege sperăm să semneze contractul”, a mai spus Prunea.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚
Foto: Laurențiu MICH

Pe aceeași temă