Oprescu vrea trei noi jucători: „Stăm prost la goluri marcate”

Oprescu vrea trei noi jucători:**

Returul se anunță dificil pentru FC Olt Slatina, care a terminat stagiunea de toamnă în subsolul clasamentului. Revenit în iarnă, antrenorul Dan Oprescu spune că fiecare meci trebuie tratat cu maximă seriozitate. Tehnicianul consideră că problemele din ofensivă se pot rezolva prin îmbunătățirea jocului echipei.

Tehnicianul grupării FC Olt Slatina, Dan Oprescu, este încrezător într-un parcurs bun în retur, dacă elevii săi vor trata serios fiecare joc, inclusiv cele de pregătire. Divizionara secundă va susține o serie de meciuri amicale pentru a perfecta relațiile de joc.

„Toate meciurile sunt importante, inclusiv cele amicale. După un început bun de campionat, ați văzut, ne-am stins ușor, ușor, eu cred că am localizat care au fost problemele, dacă vom reuși să le îndreptăm și vom avea comportarea pe care am avut-o în meciurile de pregătire din vară și începutul de campionat, pentru că a fost foarte bun, dacă vom avea aceeași atitudine va fi greu să ne bată cineva. Dar mai este până acolo, o să vedem ce se întâmplă în perioada asta de pregătire”, a declarat tehnicianul celor de la FC Olt Slatina, Dan Oprescu, în ziua reunirii lotului.

„Stăm prost la goluri marcate, asta se va îmbunătăți prin jocul echipei”

În mandatul tehnicianului Corneliu Papură, slătinenii au marcat doar trei goluri în șapte etape, fiind echipa cu cel mai slab atac. Oprescu este încrezător că va rezolva această problemă.

„Avem nevoie de un mijlocaș central, de un atacant, de jucători de bandă, cam acolo stăm prost. Totuși, ca număr de goluri primite, echipa nu stă rău, este printre primele, stăm prost la goluri marcate, e clar că va trebui să aducem jucători să îmbunătățim acest aspect, dar acest capitol se poate îmbunătăți prin jocul echipei, nu este obligatoriu să marcheze atacantul, dar este clar, acolo trebuie să lucrăm”, a mai precizat Oprescu.

FC Olt Slatina a încheiat turul pe locul unsprezece, la un punct diferență de ultima clasată.

Sursa: Gazeta nouă

Pe aceeași temă