Oprescu: „Intenționăm să aducem doi jucători. Avem nevoie de un mijlocaș de bandă și de un atacant”

Oprescu:**

Dan Oprescu, antrenorul lui FC Olt Slatina, a declarat sâmbătă, în emisiunea „Fotbal la matineu” de la Sport Total FM, că pune foarte mare accent pe perioada de pregătire și are deja un program stabilit până la reluarea campionatului. El intenționează să își întărească și lotul cu doi jucători, mai exact cu un mijlocaș lateral și un vârf.

„Jucătorilor le-am dat drumul chiar după meciul din ultima etapă, iar pe 8 ianuarie vom avea reunirea. Pe 9 ianuarie vom avea vizita medicală, pe 21 ianuarie vom pleca în cantonament la Cheile Grădiștei. Vom juca până atunci două meciuri amicale cu echipe din Liga 3, apoi ne dorim să jucăm meciuri amicale doar cu echipe de Liga 2. Din păcate, nu prea mai avem echipa în zona noastră, doar Vâlcea cu care am fixat deja două meciuri amicale. De fiecare dată am pus mare accent pe pregătire. Am optat tot timpul pe pregătirea la altitudine. Nu mergem să alergăm prin zăpadă, avem pistă curățată de târtan, avem teren sintetic.

Parcursul a fost mulțumitor în a doua jumătate din acest tur și în miniretur. Venind foarte mulți jucători, am suferit la relațiile de joc. Apoi am progresat și la acest capitol. Obiectivul nostru e să fim în primele șase, dar ne dorim să fim și mai sus. După valoarea lotului cred că suntem de locul trei sau patru. Deocamdată, nu vor fi multe modificări, așa că intenționăm să aducem doi jucători. Avem nevoie de un mijlocaș de bandă și de un atacant. „, a declarat Dan Oprescu, mulțumit de rezultatele echipei din prima parte a sezonului.

Acesta ar preferă să se anunțe din timp dacă reluarea Ligii 2 se va amână pentru a știi cum să-și planifice pregătirea: „Vrem să fim într-o formă sportivă foarte bună când începem campionatul. În fiecare an, nu s-a ținut niciodată cont de acest lucru. S-a amânat ba cu o săptămână, ba cu două. Niciodată nu s-a început campionatul așa cum s-a programat. Forma sportivă este un lucru mai complicat la fotbal decât la sporturile individuale.”

Pe aceeași temă