Onuț nu a mai intrat în cantonament!

17 Jul. 2009, 15:17 Bursa transferurilor
Onuț** nu a mai intrat în cantonament!

Începând de ieri, jucătorii Petrolului au intrat în cantonament, acțiune specifică pregătirii din pauza competițională. Dacă, în prima fază, Vivi Răchită a anunțat că se va baza pe un lot de 20 de jucători, în cele din urmă, la Bușteni au ajuns doar 18 fotbaliști. Asta pentru că portarul Budur și fundașul Onuț nu au mai făcut deplasarea.
 

 

„La primul s-a renunțat după ce acesta a mai solicitat o rundă de negocieri, iar Onuț are o situație un pic mai delicată, legată de anumite sume de bani pe care le mai are de primit de la fostul său club, Politehnica Iași”, ne-a declarat Tibi Baroian, director al Consiliului de Administrație de la Petrolul.
 

 

Pentru că are doar un portar la pregătire- Ion Valentin- Vivi Răchită speră că, în cantonamentul de la Bușteni, va veni, cât de curând un al doilea apărător al buturilor, al cărui nume este, deocamdată, păstrat secret. De asemenea , fiind vorba despre o perioadă în care jucătorii vor fi testați în condiții de efort, este foarte probabil ca unii dintre fotbaliștii aflați acum în lot să fie înlocuiți, pe parcursul cantonamentului, care se va încheia în data de 25 iulie, urmând să fie „probați” mai mulți fotbaliști, pe toate posturile.

 

O parte dintre aceștia vor putea fi văzuți la lucru, de către suporterii echipei, sâmbătă, atunci când Petrolul va disputa o nouă partidă de verificare, împotriva grupării de prima ligă Internațional Curtea de Argeș.
 

 

Sursă: ziarulprahova.ro
 

17 Jul. 2009, 15:17 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă