Onofraș s-a înțeles verbal cu șefii Brăilei. Pânzaru: „Am mai rezolvat o problemă”

Onofraș s-a înțeles verbal cu șefii Brăilei.** Pânzaru:

CF Brăila este aproape să-și rezolve problema din atac. Fostul jucător al echipei CSMS Iași, Marius Onofraș, a participat la antrenamentul de luni dimineață condus de Alin Pânzaru. Liber de contract după ce clubul nou-promovat în Liga 1 nu i-a prelungit contractul, Onofraș s-a înțeles verbal cu formația brăileană și ar putea debuta pentru aceștia în amicalul de miercuri cu SC Bacău.

„În proporție de 90% Onofraș este jucătorul echipei CF Brăila, el a discutat deja cu conducerea echipei, s-au înțeles, așa că pot spune că am mai rezolvat o problemă. Onofraș este un fotbalist cu experiență care poate juca pe orice post de la linia mediană în sus”, a declarat, pentru Obiectiv Vocea Brăilei, la finalul antrenamentului Alin Pânzaru.

Tehnicianul a mai spus că la Brăila va mai sosi încă un atacant, Alexandru Muscă, fotbalist de 18 ani care a fost titular la Farul în toate partidele pe care gruparea constănțeană le-a susținut în campionatul trecut în play-out. „Muscă este un atacant tânăr, de perspectivă, sper să semneze și el cu noi. Până miercuri la partida amicală de la Bacău cred că lotul va fi definitivat”, a mai spus Pânzaru pentru aceeași sursă.

Pe aceeași temă