Olimpia și-a luat adio de la încă doi jucători! Muntean și Șuta au semnat cu o echipă din Germania

Olimpia și-a luat adio de la încă doi jucători!** Muntean și Șuta au semnat cu o echipă din Germania

Fără multe șanse să-și continue activitatea în Liga 2, Olimpia Satu Mare a rămas în această pauză de iarnă fără mulți dintre jucătorii pe care s-a bazat în prima parte a sezonului. Doi dintre cei mai experimentați jucători pe care îi avea în lot au ajuns în Germania, scrie Informația zilei.

Dumitru Muntean (28 de ani) și Marius Șuta (28 de ani) au semnat un contract pe o durată nederminată cu o echipă de amatori din Germania, SV Weingarten. Chiar dacă vor juca pentru echipa situată pe locul 17 în campionatul landului Baden-Wurttemberg, salariul celor doi români va fi cu mult peste cel pe care l-au avut la Olimpia, între 2.000 și 3.000 de euro. Aceștia chiar ar putea fi urmați la Weingarten și de alți jucători care au evoluat la Olimpia.

Muntean și Șuta au ajuns la echipa nemțească prin intermediul lui Dorin Pfefferkorn, un sătmărean stabilit în oraș. În plus, în stafful clubului SV Weingarten se află Szabolcs Perenyi, fost jucător format la Victoria Carei, dar care a evoluat pe parcursul carierei la Dinamo, Poli Iași, Jiul, Farul sau Nyiregyhaza.

Dumitru Muntean a început sezonul la ASA Târgu Mureș, însă după doar cinci meciuri jucate pentru fosta prim-divizionară a revenit la Olimpia Satu Mare, de unde plecase în februarie 2017 la UTA Arad. Jucătorul polivalent a evoluat în 13 meciuri pentru Olimpia și a înscris 2 goluri.

În schimb, Marius Șuta e din 2010 la Olimpia și în acest sezon a evoluat în doar trei meciuri pentru echipa sătmăreană.

Pe aceeași temă