Olimpia începe să se dezintegreze! Doi dintre cei mai importanți jucători din lot au oferte și sunt pe picior de plecare

Olimpia începe să se dezintegreze!** Doi dintre cei mai importanți jucători din lot au oferte și sunt pe picior de plecare

Cum situația financiară a clubului Olimpia este una aproape dezastruoasă, neachitarea litigiilor către foștii jucători ducând-o sigur către excluderea din Liga 2, componenții lotului, neplătiți de luni bune, sunt cu gândul la plecare. Mijlocașul Ciprian Brata (26 de ani), unul dintre cei mai importanți jucători ai Olimpiei, ar putea fi primul care părăsește echipa antrenată de Zoltan Ritli. 

Potrivit Informația zilei, Brata este pe punctul de a-și rezilia contractul cu Olimpia și de a accepta una dintre ofertele pe care le-a primit în ultimul timp. O echipă de Liga 2 de lângă București insistă pentru serviciile sale.

Cristian Munteanu, Florin Mureșan, Dumitru Muntean, Ciprian Duruș și Vasile Pop sunt alți jucători experimentați ai Olimpiei care au atras interes din partea altor cluburi. Însă cel care ar putea progresa cel mai mult ar putea fi Olivier Lusamba (24 de ani), golgheterul echipei din prima parte a sezonului, cu cele 8 reușite ale sale. Jucătorului originar din Congo i-au făcut oferte atât Juventus București, ultima clasată din Liga 1, cât și Dunărea Călărași, liderul din Liga 2. Lusamba a și depus memoriu la FRF pentru că a fost neplătit de Olimpia, astfel că are șanse mari să fie declarat liber de contract și să plece unde își dorește.

18 meciuri, toate ca titular, a jucat Ciprian Brata pentru Olimpia în acest sezon, reușind să înscrie și două goluri, cu AFC Hermannstadt (2-0) și UTA Arad (1-0)

8 goluri și 20 de meciuri sunt cifrele lui Olivier Lusamba la Olimpia Satu Mare, club la care a venit în vara anului trecut

Olimpia e ultima în Liga 2, cu 11 puncte, după ce a fost sancționată cu 12 puncte din cauza litigiilor cu mai mulți foști jucători, încă nu și-a stabilit un program de pregătire de iarnă și ar putea să se desființeze.

Pe aceeași temă