Olimpia a transferat doi jucători ofensivi. Unul a promovat cu Rapidului sezonul trecut

Autori: Marius ANGHEL, Vlad MĂCICĂȘAN Publicat: 07 Sep. 2016, 15:11 Actualizat: 03 Oct. 2016, 14:23 Bursa transferurilor

Olimpia Satu Mare nu mai vrea să aibă emoții în privința retrogradării la finalul acestui sezon de Liga 2 și continuă să transfere jucători. După desfășurarea primelor cinci etape din noul campionat, echipa pregătită de Bogdan Andone a acumulat 10 puncte și se clasează pe locul 5. Nu e suficient pentru conducerea clubului și antrenor, dacă luăm în considerare că în această săptămână au adus doi jucători ofensivi.

Gruparea sătmăreană l-a legitimat pe mijlocașul George Tudoran (20 ani, foto principal), format de FC Viitorul și care sezonul trecut a contribuit la promovarea Rapidului în Liga 1. În plus, Olimpia l-a readus și pe Daniel Feier (29 ani, foto mic), un atacant pe care l-a avut în lot în urmă cu doi ani.

Feier a activat în ultima perioadă la Recolta Dorolț, iar în urmă cu câteva luni voia să se lase de fotbal. Antrenorul Bogdan Andone la urmărit la antrenamente și i-a propus să revină la Olimpia, lucru care s-a și întâmplat.

Autori: Marius ANGHEL, Vlad MĂCICĂȘAN Publicat: 07 Sep. 2016, 15:11 Actualizat: 03 Oct. 2016, 14:23 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă