Oficialii brezeni sunt cu ochii pe „mersul”… avioanelor!

29 Jul. 2009, 17:02 Bursa transferurilor
Oficialii brezeni sunt cu ochii pe

 

Ieri, dupa-amiaza, erau asteptati sa soseasca, pe Aeroportul International “Henri Coanda" din Capitala, doi dintre cei patru fotbalisti italieni care vor sa se alipeasca lotului echipei de liga secunda – Tricolorul Breaza!

Concret, este vorba despre Jonatan Gastaldi, jucator care provine de la echipa de Serie C1, AS Teleco Cagliari. Acesta joaca pe postul de mijlocas la inchidere si are 24 de ani. Celalalt fotbalist asteptat a fost atacantul nigerian Saidi Oluseyiadhhokan, de 25 de ani, care, de-a lungul carierei sale, a evoluat in Italia la echipa secunda a formatiei de prim-esalon, AC Milan, iar la Regiana si Sampdoria a jucat pentru prima echipa!

Cei doi urmau sa fie preluati de catre unul dintre oficialii echipei brezene si condusi in cunoscuta statiune din judetul Prahova, intr-un stabiliment rezervat special acestor oaspeti.

In aceasta dimineata, vor ateriza pe acelasi aeroport international inca doi sportivi care doresc sa evolueze in Romania. Este vorba despre doi atacanti cu CV-uri impresionante: Isah Elliakwu, un nigerian care in perioada 2002-2004 a jucat sub culorile echipelor AC Milan (rezerve), Ascoli, Triestina si Spezia, dar si un alt “macaronar", asupra identitatii caruia responsabilii gruparii brezene au dorit sa pastreze discretie.

 

Ceea ce am retinut, totusi, este faptul ca este foarte aproape de un angajament avantajos ambelor parti, in conditiile in care ar fi un cunoscut jucator din Serie A! "Sper ca macar doi dintre ei, pe posturile deficitare, sa corespunda cerintelor noastre. Cand spun acest lucru ma refer si la alti doi-trei jucatori care vor fi utilizati in viitoarele jocuri amicale", ne-a declarat Florin Stancioiu, tehnicianul echipei de Liga a II-a.

 

N-ar fi exclus ca toti cei patru fotbalisti italieni sa evolueze, chiar astazi, in meciul amical pe care Tricolorul Breaza il va sustine, de la orele 11.00, pe arena “Minerul", din comuna Filipestii de Padure. Oricum, acestia vor juca sambata dimineata in meciul cu CS Ovidiu “Academia de Fotbal Gheorghe Hagi", partida care va fi gazduita de stadionul din Breaza.

Aceasta infuzie de “macaronari" in “haita" lui Florin Stancioiu si Stefan Dan Chitu a fost posibila datorita lui John Fischoff, fost preparator fizic la defuncta FCM Campina, care este si el interesat sa obtina un angajament cu gruparea din Breaza.

 

Sursa: ziarulprahova.ro

29 Jul. 2009, 17:02 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă